Witam będę zmieniać radio ramka przyjdzie mi na dniach, moje pytanie jest: Jaka jest kostka od fabrycznego radia, czy trzeba dokupywać zamieniarkę na ISO czy nie. Z góry dzięki za odp.
Witam będę zmieniać radio ramka przyjdzie mi na dniach, moje pytanie jest: Jaka jest kostka od fabrycznego radia, czy trzeba dokupywać zamieniarkę na ISO czy nie. Z góry dzięki za odp.
W alfie jest standardowy wtyk na dwie kostki większość nowch radioodtwarzaczy wymaga adaptera ale jak kupujesz nówkę powinien być w zestawie, a jeśli nie ma musisz dokupić koszt kilkanaście złotych.
P.S Jak przyjdzie Ci ramka do radia daj znać czy kolorem pasuje do konsoli bo ja zamówiłem na allegro i pasuje jak świni siodło zupełnie inny odcień srebrnego...
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 06-07-2011 o 23:16
Mozecie podac linka do ramki jaka macie bo ja zamowilem z allegro i mi nie pasuje?
To ja napisze, którego sprzedawcy NIE POLECAM http://allegro.pl/show_user.php?uid=14337354 Sprzedaje tandetne ramki twierdząc, ze idealnie pasują do auta, na przesyłkę trzeba się sporo naczekać, a jak jeszcze ktoś śmie wystawić mu komentarz inny niż pozytywny w odwecie dostanie taki sam. Jednym słowem omijajcie szerokim łukiem.
Natomiast również chętnie się dowiem gdzie w PL dostane ramkę idealnie pasująca do Alfy...
No wlasnie ja chyba mam taka sama tylko ze kupilem ja za 20zl i nie pasowala wiec zamowilem u drugiego sprzedawcy za 30 zl ale to jest to samo. Nie wiem gdzie szukac jakiejs dobrej ramki.
tutaj jest fajny zestawik : http://cgi.ebay.co.uk/FP-09-03-Alfa-Romeo-147-GT-Silver-Fascia-Package-Stereo-/150623620678?pt=UK_CarsParts_Vehicles_FasciaPlates _SM&hash=item2311de0e46#ht_2590wt_1029
z tania przesylka do polski
a pozatym jak poszukacie na ebay`u to jest ich pelno tylko ze na koszty przesylko trzeba zwracac uwage bo niektorzy chca 12 funtow za przesylke do polski
To pewnie bedzie trzeba z tego ebay-a zamowic. A jak wy macie zamocowane radio? Bo ja nie wiem jak zamontowac kieszen do radia...![]()
To akurat wiem tylko nie wiem jak zamontowac ta polkieszen. Nie mam do tego zadnych srub zeby ja jakos przymocowac zeby radio nie wypadalo.