Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: Nav+ GT/147 poszukiwany "dawca oprogramowania" Wawa/Poznań...

MaZuR
    Gość

Domyślnie Nav+ GT/147 poszukiwany "dawca oprogramowania" Wawa/Poznań...

Szanowni,

Jak już pisałem na tym forum, zrobiłem sobie kuku w nawigację… mianowicie chciałem wgrać nowszy soft do fabrycznego Nav+ w mojej AR GT… i wyczyściłem kości bez nadpisywania nowych danych – navi oczywiście padła..

Sprzęt znajduje się pod EDIT: Wrocławiem u Intell'a z tego forum (http://www.i-ca.pl/) - panowie mają urządzenie do nagrywania oprogramowania… ale nie mają takiego softu jak trzeba bo okazało się że mam straszną hybrydę (optycznie navi od GT – a mechanizmy i kości z 159…) - żaden z "normalnych softów" ponoć nie pasuje do mojej cholery...

Poniżej link do wersji mojej oprogramowania i NITa
    http://img836.imageshack.us/img836/7060/navigt.jpg

Gdyby ktoś z obecnych tu posiadaczy GT/147 wyprodukowanych PO 2004 mógł zerknąć w link i dać znać czy ma podobną wersję softu byłbym dozgonnie wdzięczny – ponieważ w celu ożywienia mojej nawigacji potrzebujemy „dawcy oprogramowania” (metoda zgrania jest ponoć bezinwazyjna).

Gdyby ktoś z Was zechciał pomóc będę dozgonnie wdzięczny - oczywiście najpierw trzeba będzie ustalić z kol. Intell'em czy dana navi jest taką samą makabrą jak moja..

Najchętniej osoby z okolic Poznania lub Warszawy… oczywiście pokrywam wszelkie koszta + mogę, na czas wypożyczenia sprzętu, zdeponować jego równowartość u wypożyczającego.

Pomożecie?

Pozdrawiam
    P.M.
    Ostatnio edytowane przez MaZuR ; 19-07-2011 o 21:39