Witam.
Przyznam się szczerze jeszcze jej nie używałem, ale jak ją oceniacie, jest tam mapa Polski? Jak z językiem?
Witam.
Przyznam się szczerze jeszcze jej nie używałem, ale jak ją oceniacie, jest tam mapa Polski? Jak z językiem?
w sumie to jest beznadziejna
nie da się ustawić celu w trakcie jazdy - a przed nie ma czasu
mapa kieruje głównie w pole
wpisywanie liter jest nieintuicyjne
Z tą nawigacją pełnoekranową w AR 159 to jest tak, że przy zakupie każdy się podnieca i stara się wyhaczyć autko w takiej właśnie wersji a po zakupie wszyscy jednym głosem przyznają, że to kaszankaJedno jest dobre w tym systemie, że można przy jego pomocy odczytywać i zmieniać niektóre opcje komputera pokładowego, co w wersjach bez dużego ekranu jest możliwe tylko na małym ekraniku pomiędzy głównymi zegarami.
właśnie. natomiast moim pierwszym problemem jes to, że nie mam map. prosi mnie żebym włożył USB z mapami.
macie coś takiego?
jeszcze jedno, można wgrać język polski do wyświetlacza i B&M?
Można bez problemu wgrać język polski i dograć polskie aktualne mapy. Było na ten temat na forum i są nawet gdzieś linki do plików. Przy okazji są to te same mapy, co we Fiatach. Bodajże Navteq.
ale navi B&M nie wyświetla mapy na ekranie chyba tylko piktogramy na wyświetlaczu między prędkościomierzem a obrotomierze...zgadza się?
Born to be wild.
Myślałem, że się rozchodzi o nawigację w urządzeniu ConnectNav+ ?
nie, właśnie o navi w B&M na czerwonym wyświetlaczu.
Nie wiem o jakiej nawigacji piszecie , bo jesli o tej nowej ( koncowka roku 2010 ,z kartą SD ) z duzym ekranem to mam zupelnie odwrotne opinie :
- w czasie jazdy jasne ze mozna wpisywac cel i zmieniac
- wpisywanie liter bezproblemowe i podpowiada
- prowadzi nawet niezle , wyswietlanie tez dobre