Witam mam nie lada problem potrzebuje szybko walka rozrzadu. Wertowalem neta i nie wiele znalazlem: albo czekac i niewiadomo czy bedzie albo nie ma. Moze polecicie mi jakis sklep wysylkowy?
Witam mam nie lada problem potrzebuje szybko walka rozrzadu. Wertowalem neta i nie wiele znalazlem: albo czekac i niewiadomo czy bedzie albo nie ma. Moze polecicie mi jakis sklep wysylkowy?
ale to ma być nówka czy używka?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Myślę, że to dla Kolegi turek1601 nieistotne czy to będzie nówka czy też używka w dobrym stanie ;//Napisał alfasound_mania
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
502 388 314 Alfa części nowe
501 172 640 Alfa części używane
Ja tam się zaopatruje można się śmiało powoływać na Damiana z Włocławka
Pozdrawiam
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
jak napisal AS bez znaczenia nowka czy uzywka oby jeszcze uzywalne bylo,chociaz chcialbym na tym pojezdzic. Remont robie musze ogarnac bestyjke przed latem. Dzieki alfasound_mania za numery tel napewno skozystam![]()
Witam mam wałek do boxera. jest wymontowany z obudowy
Tak z ciekawości zapytam czy wałek z prawej i lewej głowicy to ten sam wałek :?:Napisał Mlody189
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Tak z ciekawości zapytam czy wałek z prawej i lewej głowicy to ten sam wałek :?:
Witam nie wiem czy to ten sam walek rozkrecilem tylko prawa glowice a lewa lezy nie rozkrecona wiec nie wiem czy to ten sam walek
A w jakim stanie jest ten walek? Ile chcesz za niego MLODY189