cos mi piszczy przy jezdzie z przednich kół. ale tylko wtedy jak jade prosto. przy zakretach ucicha pisk i jest ok. myslalem ze to klocki ale to nie to. wiec moe ktos bedzie wiedzial jaka jest przyczyna
cos mi piszczy przy jezdzie z przednich kół. ale tylko wtedy jak jade prosto. przy zakretach ucicha pisk i jest ok. myslalem ze to klocki ale to nie to. wiec moe ktos bedzie wiedzial jaka jest przyczyna
czytałem kiedyś o blaszkach, które właśnie przy skręcaniu ocierają i wydobywa się pisk... poszukaj kolego dobrze na forum coś takiego jest, nie pamietam tematu niestety... inna opcja odkręć koło, skręć kierownicę i szukaj miejsc gdzie sie to ociera... jak coś to zrób zdjęcie i opisz jak sobie z tym poradziłeśto tak dla potomnych
![]()
tak tylko mi przy jezdzie prosto piszczy a przy skrecie juz nie.. ale jak rozwiaze problem to dam znaci poszukam na forum
kurcze, to nie doczytałem kolego... ja myślę ze pierwszy krok to ściągniecie koła..
Podczas hamowania problem nie występuje. wczoraj na trasie za to przy lekkim skręcie w lewo zaczyna piszczeć za to przy jeździe na wprost jakby już mniej. No nic będę szukał problemu. mam nadzieje ze go znajde