Witam,
jestem od niedawna miłośnikiem Alfy 147 JTD, przymierzam sie do zakupienia tego modelu, szukam tutaj na forum jakiegoś zaufanego autkaCena max 12000,
proszę o pomoc i przepraszam jak naruszyłem regulamin
pozdrawiam
Witam,
jestem od niedawna miłośnikiem Alfy 147 JTD, przymierzam sie do zakupienia tego modelu, szukam tutaj na forum jakiegoś zaufanego autkaCena max 12000,
proszę o pomoc i przepraszam jak naruszyłem regulamin
pozdrawiam
w cenie max 12tys za zadbany JTD będzie IMO ciężko ... przy takiej cenie musisz się liczyć, że jeszcze u mechanika zostawisz z 2-3kNo i do tego rejestracja, ubezpieczenie, przegląd
![]()
@ Mój ALF
heh zapomnij chyba ze chcesz kupic szrot i z duzym nalotem ja za swoja 2003 r dalem 19k ale z pewnego zrodla tak ze czeka mnie teraz tylko wymiana oleju, jak kupujesz od kogos dojdzie Ci rozrzad + ,,jeszcze cos" co ukryl sprzedajacy
Z tym rozrządem to nie zawszeJa po zakupie dawałem Alfa do Nagórskiego pod Poznaniem - obejrzał i stwierdził, że on prywatnie rozrządu by jeszcze nie robił bo jest wszystko w dobrym stanie
Nie zawsze opłaca się od razu wymieniać - po co robić koszty.
@ Mój ALF
Temu mechanikowi można zaufać![]()
@ Mój ALF
dzisiaj oglądałem belle za 7400 silnik igła ale nie opłacona i strasznie buda porozbijana była i sprzęgło kiepskie, w środku elegancko.
jak usłyszałem ten silnik i turbine to zakochałem sie w tym aucie![]()
Oj w tej kasie nic dobrego cie nie spotka chyba ze sam sprowadzisz powypadek z DE to ci po malych robotach lakierniczych i blacharskich da nadzieje na dobry stan , ja dalem za 2002 rok 3 miesiace temu ponad 14tys bo do 12tys widzialem same wraki , szybciej mozna by dostac fiata stilo w tej kasie ale nie koniecznie ze 115silnikiem bo te sa drozsze , z 100 i 80 km lekko mozna kupic ale to nie jest toTez nie chcialem wydawac wiecej niz z 13tys ale jak miesiac poswiecilem na ogladanie aut gdzie albo zawieszenie , albo silnik albo blacha byla w zlym stanie uznalem ze 2tys to nie majatek a lepiej dolorzyc i miec spokoj. Teraz przejechalem 6tys km i w czwartek robie wysprzeglik pozatym wszystko igielka
taka mała wskazówka dla przyszłych kupujących... zwróćcie uwagę gdzie jest zapaliczka... jak jest zapalniczka po prawej stronie popielniczki to jest OK ale jak macie ją po lewej czyli strony kierowcy to macie do czynienia z przekładką anglika... zauważyłem że tego szczegółu ie zmieniają