Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Jest, jest, jest... 1.4 TB MA!!!

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Giulietta 1.4 TB Multiair

Domyślnie Jest, jest, jest... 1.4 TB MA!!!

Wczoraj wreszcie odebrałem swoją Belle. Rano chciałem już o 6:00 do pracy jechać) Czekałem 3 miesiące, bo w sierpniu fabryka we Włoszech była nieczynna. Ale doczekałem się. Przejachełem ledwo 100km, ale są 3 pozytywne zaskoczenia:

1) Tempomat za darmo, od lipca jest w standardzie. Nie zamawiałem, ale może się kiedyś przydać.
    2) Skrzynia biegów chodzi bez zarzutów. Naczytałem się o tym na forum i się obawiałem.
    3) Program N jest lepiej zestrojony. AR wzieło sobie do serca sugestie klientów, układ kierowniczy jest troche twardszy, pedał gazu troche lepiej reaguje. Program N w testówce średnio mi się podobał, był za miękki.

Jak miło, jak nikt się nie patrzy na jakiegoś białego Q7, tylko wszyscy Julkę podziwiają. Alfa Rosso, Pakiet Sport 1 + Premium, dach szklany, skóra. Wszystkim polecam ten dach. Super sprawa.

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Giulietta 1.4 MA TCT

Domyślnie

A ja dostałem informację, że produkcja Julek z TCT będzie opóźniona o kilka tygodni Dlatego zazdroszczę, że już możesz się cieszyć swoją

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Giulietta 1.4 TB Multiair

Domyślnie

Oj znam ten ból, jak trzeba tak długo czekać. W pewnym momencie już nawet nie chciałem katalogu przeglądać, bo mnie denerwowało oglądnie jedynie obrazków. Mogę tylko powiedzieć, że moment odbioru jest jeden z fajniejszych momentów w życiu. Carserwis w Warszawie niezła ceremonie z tego robi, ale nie będę więcej szczegółów zdradzał.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości

Użytkownik Rowerzysta Avatar Ciastek C
    Mieszka w
    Mazowsze :)
    Auto
    Escorcik ;)

Domyślnie

chyba nie tylko carserwis
    a gratki autka niech się sprawuje

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał Benzina Zobacz post
    Oj znam ten ból, jak trzeba tak długo czekać. W pewnym momencie już nawet nie chciałem katalogu przeglądać, bo mnie denerwowało oglądnie jedynie obrazków. Mogę tylko powiedzieć, że moment odbioru jest jeden z fajniejszych momentów w życiu. Carserwis w Warszawie niezła ceremonie z tego robi, ale nie będę więcej szczegółów zdradzał.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości
    Ceremonię? Odbierałem Julkę w Carserwis ale jakiejś specjalnej ceremonii sobie nie przypominam

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

Też mam dach szklany i też uważam że jest super. Na pewno wart swojej ceny!