Witam!
Znalazlem cos takiego:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4632627
Z opisu i zdjec wynika ze autko SUPER!!!
Co o tym myslicie?
Witam!
Znalazlem cos takiego:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4632627
Z opisu i zdjec wynika ze autko SUPER!!!
Co o tym myslicie?
Z takimi ogłoszeniami " auto w stanie idealnym " jest b.dużo a w rzeczywistości bywa różnie , na fotkach wygląda dobrze
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Wiem i dlatego wyslalem do goscia maila z pytankiem czy jest mozliwosc sprawdzenia auta przed zakupem w wybranym przezemnie serwisie (na moj koszt)!Zobaczymy co odpisze i czy wogle odpisze!!!
Swoją tez kupiłem z ogłoszenia, ktore podobnie pieknie wyglądało, tyle że moja salonowe polska.Jak już kupiłem to w praktyce okazało się że to kupa złomu na kołach.
Fakt, że co wykryłem podczas kupna do właścieciel opuscił z ceny i zapłaciłem kilka tyś. mniej niż ta. Ponadto z dobrą instalacją gazową, która sama w sobie kosztowała 5500zł i to co zaoszczedzi w zupełności starcza na części.Dostałem jeszcz kpl. kół zimowych i kilka innych gratisów. Moim zdaniem cena za wysoka.
Nie wygląda tak źleaczkolwiek zdjęcia w ogłoszeniu są marnej jakości, balans bieli na nich chyba nie istnieje
błyszczy się z profilu niczym po polerce.
tylko nie wybieraj sie obejrzec auta bez wczesniejszego analizowania zdjec o znacznie lepszej jakosci
I nie napalaj się tak oczami :wink:
To że taka wyczyszczona to jeszcze nie oznacza igły ;//
hmmm tylko koleś chyba nie wie co sprzedaje
a w opisie niżej już maSkrzynia biegów: manualna, Moc: 145 KM (107 kW), Pojemność skokowa: 1800 cm3, benzyna, srebrny-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
to by sie zdecydował czy 1,8 czy 2,0Kod:piękne auto ALFA ROMEO 156 2.0 145 KM 149TYŚ KM,W IDEALNYM STANIE
Wlasnie zastanawia mnie ze czy facet wie co sprzedaje bo troche myli sie w opisie!!!Napewno kazda Alfe przed zakupem sprawdze w serwisie,inaczej nie kupie!!!
a moze chce ja zarejestrowac na 1.8 ,bedzie mial mniejsze oplaty za OCNapisał mrutyna
![]()
![]()
![]()