Witam. Mam problem z ar 166 2.5 v6 2000 r. Włączam światła mijania i pali się tylko lewe z przodu, a w tym samym czasie palą się wszystkie kierunki po prawej stronie, ( nie migają tylko się świecą), jak włączę prawy kierunek to szybko miga tylko boczny i tylny, a przód ciągle świeci, aczkolwiek bok i tył wygląda tak jakby jednocześnie świecił i dodatkowo delikatnie migał, lewa strona działa bez zarzutu. Jak włączę światła drogowe to pali się tylko lewe, prawego nie ma wcale, kierunki po prawej stronie przestają się świecić, ale przestają też działać po lewej stronie. W tym czasie mam tylko lewe światło drogowe i zero kierunków, nawet jak włączam kierunek w prawo lub w lewo to nic się nie dzieje, słychać tylko pojedyncze tyknięcie przekaźnika. Na drogowych przestają również działać awaryjne. Halogeny przednie i tylne również świecą tylko z lewej strony. Co może być przyczyną takiego dziwnego stanu? Dodam, iż usterkę zauważyłem po pierwszym umyciu samochodu. Kupiłem go dwa dni temu, było wszystko ok, umyłem i pojawił się ten problem. Proszę o rady.