ET 30 w felgach 16 cali pasuje do GT?
Nie podobają mi się tradycyjne 'telefony' ze 156 więc szukam czegoś innego a wolę zapytać żeby się nie rozczarować już po zakupie![]()
ET 30 w felgach 16 cali pasuje do GT?
Nie podobają mi się tradycyjne 'telefony' ze 156 więc szukam czegoś innego a wolę zapytać żeby się nie rozczarować już po zakupie![]()
jeżeli zmniejszysz ET względem posiadanych felg to wysuniesz koła bardziej i moze okazać się że będą obcierały o nadkola plus problemy przy skręcie...najlepiej skorzystaj z jakiegoś konfiguratora albo przymierz na piastę...
problemów ze skrętem nie bedzie, jedynie z tyłu przy duzym obciazeniu moze obcierac o nadkole parciane.
pzd
Przewoził nic ciężkiego raczej nie zamierzam ale jakby tak... lepiej rozejrzę się za takimi z którymi nie będzie żadnego kłopotu
Spodobał mi się ten wzór http://allegro.pl/alufelgi-alfa-rome...923081022.html ale w takim układzie poszukam czegoś innego
Pozdrawiam tych którzy jeszcze nie wymienili opon na zimowe)
mam 18" ET35 i jest ok.
ja bym tam nie kombinował, cena jest dobra , bierz, je spokojnie.
Wzór fajny ale chyba zrezygnuję... ET nie takie i są trochę za szerokie. U wulkanizatora może sie okazać że nie pasują a nie stać mnie na takie eksperymentowanie![]()
ostatecznie kupiłem 'telefony' ze 156. 6.5x16 et 41.5. felgi same w sobie fajne ale offset mógłby być nieco mniejszy bo koła strasznie głęboko chowają sie w nadkole. no i opona 205 wygląda trochę jak balon czyli felga mogłaby spokojnie być trochę szersza.
wniosek: mogłem zaryzykować te felgi które sobie upatrzyłem....
ale niech to będzie lekcja dla 'przyszłych pokoleń'![]()
ja mam et 31 i nic nie trzetak dla potomnych