Witam.
Tak jak w temacie interesuje mnie pomalowanie całego samochodu.
Orientujecie się w jakich cenach ( w Warszawie) ktoś to zrobi ?
Pozdrawiam.
Witam.
Tak jak w temacie interesuje mnie pomalowanie całego samochodu.
Orientujecie się w jakich cenach ( w Warszawie) ktoś to zrobi ?
Pozdrawiam.
Wyjdzie bardzo dużoLicz po 300 zł jakoś element nie wiem jak cena w Wawie Ale tak na oko to powyżej 3000 zł wyjdzie
![]()
jeszcze trzeba dodać przygotowania![]()
Przygotowywania to znaczy ? Rozbierania itp. to w cenie chyba że masz na myśli jakieś prace blacharskie .
Jeśli to ma być zrobione w miarę profesjonalnie to na pewno zabieg taki przekroczy wartość samochodu.![]()
ok rozumiem , po prostu Alfa będzie przebudowana na rajdówkę ^^ i zostanie już do końca u mnie , więc to czy przekroczy to już mnie nie interesuje, i jeszcze mam pytanie wiecie może czy wymienia się uszczelki od drzwi i szyb ?
Uszczelki jak masz dobre,to niech zostaną.malowanie w wawie,to cenowa masakra!!!szukaj kogoś poza miastem.rajdówka tzn.na kjs-y,czy coś płaskiego?budę będziesz wzmacniał,czy tylko samo malowanie?
Jak pod rajdówkę to spokojnie pomalujesz ją za 2k zł pod Warszawą, bo przeciez nie musi być jak nowa, bo i tak będziesz ją haratałAle zawsze auto liczyć trzeba jako 10 elementów x cena za element u lakiernika. Plus ewentualna rdza, szpachla, spawanie etc.
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
dokładnie jak rajdówka to szkoda kłaść dobry lakier przygotuj sam i załatw to na lewo z jakimś lakiernikiem niech przyjedzie do Ciebei i psikie Ci auto dla niego 2h pracy i pare ładnych stówek w kieszeni a dla ciebie super oszczędności a jak nie to kupuj kompresor i lakieruj akrylemtanio i nie masz co zepsuć
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750