http://moto.allegro.pl/sliczna-alfa-...964163386.html
bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś rzucił profesjonalnym okiem. Przymierzam się do pierwszej alfy
w temacie pomyłka, oczywiście że JTD !
http://moto.allegro.pl/sliczna-alfa-...964163386.html
bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś rzucił profesjonalnym okiem. Przymierzam się do pierwszej alfy
w temacie pomyłka, oczywiście że JTD !
Ostatnio edytowane przez damianos ; 06-12-2011 o 23:01
Kolego Alfy to nie VWW tych samochodach są silniki JTD A NIE TDI !
![]()
o cholera ! to moja uwaga, ja dobrze o tym wiem, to z rozbiegu
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
czy mogę w jakiś sposób zmienić nazwę tematu, ponieważ zrobiłem z siebie kompletnego idiotę ?![]()
więc bardzo będę wdzięczny jeśli ktoś rzuci okiem na aukcje![]()
Czarna po myciu zawsze będzie ładnie wyglądać, a auto ewidentnie odpicowane do zdjęć. Standardowo auto w stanie idealnym, nie wymagające wkłady finansowego - nic tylko brać. A tak na serio, to jak dla mnie za ten rocznik to już jest tanio. A w brak luzów w zawieszeniu to po prostu nie mogę uwierzyć. Jeżeli byłoby wymienione to i cena byłaby wyższa. Brak informacji, że bezwypadkowy, a więc jakieś przygody musiały być (opadnięta z prawej strony klapa bagażnika, może dostał w tył). Ja w cuda nie wierzę i jeżeli wszystko jest tak super to dlaczego tak tanio? Nikt nic za darmo nie oddaje. Jeżeli jesteś poważnie zainteresowany, to jedź obejrzeć, tylko zachowaj zimną krew, bo czarne mają coś w sobie![]()
jeszcze muszę zadzwonić i zapytać się o przebieg bo też nie wspomniane. A tak swoją drogą jeśli szukam alfy, wiadomo jak najmłodsza ale tak 2000r przypuśćmy, pojemność 1.9 w jakim zakresie cen powinienem szukać?
Okolice 10-11 tysięcy, jeśli to auto ma faktycznie być w idealnym stanie.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Ja powiedziałbym inaczej
Jeśli auto ma być w idealnym stanie, to trzeba kupić zdrową budę ze zdrowym silnikiem w dobrej cenie i resztą nie przejmować się ZA bardzo, po czym za kilka tys., które 'zostały' nam w kieszeni wymienić co trzeba na porządne elementy i cieszyć się z posiadania pięknego auta
Rozumiem też, że nie każdy ma na to czas... wówczas moja opcja odpada
Pozdrawiam,
Wojtek