Witam
mam taki problem gdyż :
nie działa mi zamykanie z pilota auta moge jedynie pilotem otworzyć dodam że nie ma żadnego sygnału świetlnego przy żadnym z procesów.
z kluczyka działa wszystko.
co proponujecie ?
Witam
mam taki problem gdyż :
nie działa mi zamykanie z pilota auta moge jedynie pilotem otworzyć dodam że nie ma żadnego sygnału świetlnego przy żadnym z procesów.
z kluczyka działa wszystko.
co proponujecie ?
miałem kiedyś coś podobnego czyli nie migał mi na przywitanie/pożegnanie przy otwieraniu i zamykaniu z pilota, spróbuj zrobić reset komputera samochodu, tzn ściągnij klemy z aku na około 15 min.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
ja też nie mam alrmu i kierunki jak najbardziej zawsze sygnalizują zamknięcie/otwarcie samochodu. Alarmem to po prostu ominąłeś usterkę.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Nie posiadam alarmu ale sygnały świetlne zawsze byływrócę z delegacji to spróbuje zrobić reset
![]()
Miałem dokładnie takie same objawy. Po jakimś czasie samo wszystko wróciło do normy, żeby po kilku tygodniach całkowicie się spieprzyć.
Teraz zarówno nie działa zamykanie jak i otwieranie (również z kluczyka)![]()
Proponuje zajrzeć do takiego żółtego przekaźnika odpowiedzialnego za sterowanie centralnym znajdującym się za ics. Aby się dostać do niego wystarczyć wyciągnąć osłonę tunelu środkowego od strony pasażera. U mnie zimny lut powodował, że centralny działał kiedy chciał.