Witam panowie mam krótkie pytanie czy ktoś demontował całą tapicerkę a dokładnie fotele i kanapę tylną ?
jeśli tak to mam pytanie czy dużo jest z tym zabawy ?
Pozdrawiam
Jarek
Witam panowie mam krótkie pytanie czy ktoś demontował całą tapicerkę a dokładnie fotele i kanapę tylną ?
jeśli tak to mam pytanie czy dużo jest z tym zabawy ?
Pozdrawiam
Jarek
bo chce przełożyć fotele z anglika i terqz pytanie czy ze starego fotela z wersji EU będzie pasował stelarz z regulacją wysokości ?
Popatrz do działu Zrób to sam i tam jest opisane co i jak z przekładką. Będzie pasował.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
dzięki wielkie zaraz zerkne co tam ciekawego![]()
I jak, już po przekładce?
nie jeszcze nie po przekladce bo szukam ladnej tapicerki ale niestety nie mai tu jest problem
Siedzenie z anglika kierowcy z regulacją wysokości nie pasuje do europejczyka, ja przekładałem tapicerkę na oryginalny stelaż, ale miałem problem, bo mój stelaż był cały stalowy, a anglik stalowo aluminiowy, oparcie było aluminiowe, inaczej się układała tapicerka, więc uciąłem oparcie szlifierką i przekręciłem z anglika. Zobacz jaki masz stelaż u siebie.
Witaj. Jakbyś potrzebował pomocy w przekładce jak i przy demontażu chętnie służę pomocą. Jakbyś był zainteresowany to w Katowicach - Szopienicach mam garaż