Witam!
Powiedzcie mi czy do mojej alfy 156 1.9 JTD sedan 1999r będzie pasowała tylna szyba Alfa Romeo 156 Twin Spark 1997-2003?
Witam!
Powiedzcie mi czy do mojej alfy 156 1.9 JTD sedan 1999r będzie pasowała tylna szyba Alfa Romeo 156 Twin Spark 1997-2003?
pewnie że tak, byle nie od SW
będzie będzie kupuj śmiało![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
wielkie dzięki!! jutro jadę kupić i wstawić-mam nadzieję że mi nie rozkradną do tej pory auta![]()
A jeszcze zanim kupisz, to sprawdź, czy masz szybę z anteną radiową, czy bez i taką też kup![]()
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
jestem z mazowieckiego z Garwolina.
Szyba wstawiona więc potwierdzam- wersja Twin Spark pasuje do wersji sedan. Ale to nie wszystko-na mojej nowej szybie jest taka oto antenkaz podpisem BTcellnet oraz mam do tego komplet kabelków
![]()
![]()
poproszę o podpowiedź do czego ona służy i czy warto to podłączać. Mam przypuszczenia, bo jeden z tych kabli to mikrofon, że może to być jakiś zestaw głośnomówiący a może to antena GPS?
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 03-01-2012 o 17:59
Miałem coś podobnego do telefonu. Antena zewnętrzna + układ głośnomówiący
pozdrawiam
WIKAR - częsci do twojego samochodu
www.wikar.com.pl
Zewnętrzna antena do telefonu. BT Cellnet to brytyjski operator
jeżeli nie masz zestawu głośnomówiacego to szkoda ze założyli Ci szybę z taką antenką
nie mam zestawu a szybę sam taką znalazłem w mojej miejscowości. Dzięki za wszystkie informacje-zamykam temat.![]()