koledzy jak w temacie nie działa mi licznik, nie nabija km a przez co komp nie pokazuje średniej spalania ani nic:/ czemu on może nie działać czy to ma jakieś powiązanie z pompą abs?? moja alfa to 1,9jtd 2001r 115km
proszę o pomoc
koledzy jak w temacie nie działa mi licznik, nie nabija km a przez co komp nie pokazuje średniej spalania ani nic:/ czemu on może nie działać czy to ma jakieś powiązanie z pompą abs?? moja alfa to 1,9jtd 2001r 115km
proszę o pomoc
może się cosik od skrzyni odłaczyło
kolego miałem kiedyś taki problem... nie pokazywał prędkości z jaką się poruszałem, nie nabijał kilometrów, działał tylko obrotomierz...
mechanik po przeglądnięciu wszystkiego i podpięciu kompa stwierdził że to moduł abs-u... znalazłem na allegro używany o takim samym numerze i wszystko zaczęło śmigać...
beny czy moduł abs to chodzi o całą pompe?
z tego co pamiętam to potrzebny był tylko moduł... ale tak kupiłem razem z pompą ponieważ znalazłem tyko jedną aukcję modułu z odpowiednim numerem do mojej 147 - ki ...
ale tak jak Ci pisałem, podjedź do jakiegoś speca żeby to sprawdził...
obrotomierz działa?
tak obrotomierz działa, tylko jak zachamuje to wskazówka leci na zero i temperatura tak samo a jak zciągne noge z hamulca to wszystko do normy wraca
A skoro to sie dzieje po nacisnieciu pedalu hamulca to... stawialbym na elektryke. Jakies bladzace prady... Zla masa... spiecie. Linie CANowskie sa cholernie czule na takie zwarcia.
Nie masz kolego w podpisie skad jestes, wiec nawet nie wiadomo, kto z Twoich okolic moglby Ci pomoc...
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
woj. podkarpackie miejscowość Sanok,
czy można odczytać nr pompy bez ściągania jej??