To znowu ja
Jako że mam B&M chciałbym to wykorzystać i połączyć telefon z autkiem tylko jak?? Ma ktoś może opis jak to zrobić krok po kroku ??![]()
To znowu ja
Jako że mam B&M chciałbym to wykorzystać i połączyć telefon z autkiem tylko jak?? Ma ktoś może opis jak to zrobić krok po kroku ??![]()
Ostatnio edytowane przez Junior ; 23-01-2012 o 22:00
Instrukcja na stronach fiata.
dla leniwychinstrukcje do B&M do wyboru
http://aftersales.fiat.com/ELUM/main...05&annoID=2012
a język da się jakoś zmienić?? przynajmniej na angielski bo holenderski mi nie bardzo odpowiada![]()
Język wymowy czy na wyświetlaczu ?
Też da się zmienić i na wyswietlaczu i mowy... Ale syntezator mowy to lekka porażka przynajmiej ten angielski.
obojętnie który, dziś udało mi się połączyć tel. z blue&me ale nie udało mi się uaktualnić systemuczy ktoś podpinał kiedyś b&m pod laptopa ?
Eee? A po co chcesz podłączyć laptopa z B&M??
To jest zestaw glosnomowiacy, a nie interface do przesyłania danych pomiędzy autem, a laptopem![]()
m ale może w ten sposób uda mi się zmienić język i pogrzebać trochę w ustawieniach bo nie umię zrobić standardowej aktualizacji przed pendrive ponieważ albo wyskakuje błąd albo po prostu pisze że zaczyna od początku i tak w kółko można
Nie wiem czy laptop ci coś pomoże, FES ma jedynie opcję diagnostyki układu, bez możliwości wgrywania softu. W ELEARN jest opisana procedura wgrywania software przez examiner wpinając się w złącze diagnostyczne modułu (zlokalizowane przy module, nie w schowku) ale tego raczej w warunkach domowych nie zrobisz. Spróbuj zmienić pendrive na inny; ostatecznie może być uszkodzony moduł b&M