Włącznie z ASO. Czy ktoś miał już taki problem ???
Włącznie z ASO. Czy ktoś miał już taki problem ???
Tzn. jak podłączyć? nie ma wtyczki czy po podłączeniu kompa nie działa. Opisz problem dokładniej.
FORZA ITALIA !
Wtyczka jest, ale komputer nie może się połączyć. A świeci mi się kontrolka wtrysku, pali bardzo dużo i mechanik powiedział, że na piechotę szukać przyczyny to my sobie możemy.
ja miałem taki problem....paliła sie kontrolka poduszki...byłbłąd, który ja sam spowodowałem...pojechałem do goscia co sie takimi rzeczami zajmuje...polecił mi go kumpel(robił mu wczesniej audi i fiata jaguara i jakies inne auta) gosc podpina laptopa pod kostke...i dupa....wiec mówi żebym jechał z nim do innego kolesia...wiec jade...ten drugi kolo podłącza sie pod kostke...najpierw jedną pod maską ...potem pod drugą pod deską rozdzielczą pod nogami kierowcy...i znowu klops....
....więc zrezygnowałem...ale pojechałem naprawiać ABS...(wymiana łożyska ) i mówie gosciowi że pali się kontrolka AIR BAG a gość mówi że za 60 zł mi wykasuje błąd...więc mówie że 2 majstrów nie dało rady i kierowali mnie do serwisu ASO....odbieram auto...wszystko zrobione...płace...jeżdże do dzisiaj...polecam zmienić majstra...ja robiłem w warsztacie oznaczonym logo q-serwice...może warto spróbować....ps.....cena za całośc roboty nie była wcale wygórowana...pozdrawiam
alfa romeao 146 1,9TD