Witam słuchaj miałem identyczny problem miesiąc temu kopiłem inny silnik założyłem to samo wiesz co i teraz pod domem mam trupa bez silnika i tyle .... Poradzę ci bo miałem ten sam problem rób ten silnik co masz a tak z serca ci mowie wywieź to auto na złom te silniki są tak awaryjne wystarczy ze go na zimnym przekazujesz nie będzie smarowania i tyle... Nie polecam tego auta nikomu orientowałem się co do ceny roboty tego to około 1200 - 1500 tys. na Podkarpaciu druga sprawa nikt tego nie chce robić wymiana silnika w tym to istna porażka wszystko trzeba wydzierać mój mechanik jak to wymienił powiedział ze w życiu już nie wymieni silnika przy tym ... Ja osobiście swoja już rozbieram na części pozdrawiam

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:27 ----------
A i jeszcze jedno ja mam już dość nerwów przy tym aucie a i zrobisz za rok może 2 albo nawet za tydzień dalej się rozleci wiec jeśli chcesz to robić to przygotuj się na duży wydatek to raz i stracone pol nerwów będziesz jeździł od mechanika do mechanika i każdy tego nie będzie chciał się podjąć i będzie śmiał ze kopiłeś sobie auto dla dziadka emeryta pod kościół w niedziele i s powrotem i to nie bardzo