Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Temat: Moje gapiostwo...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar FerraEnzo
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulietta 2.0 jtdm (170cv)

Domyślnie Moje gapiostwo...

Koledzy dzisiaj jak wyjezdzałem spod pracy to tak sobie sciąłem prawoskręt, że wjechałem tylnym prawym kołem na krawężnik gdzieś tak przy 15km/h. Auto aż podskoczyło. Myślicie, żeby jechać na kanał obadać czy gdzieś wahacza nie zgiąłem? Czy jezdzić bez stresu. Jutro przyuważe czy mi powietrze nie zeszło...
    Najbardziej mnie irytuje to, że wyjezdzałem stamtąd milion razy a dziś sie zagadałem

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

moze nic nie wyjsc na oko raczej na geo trzeba jechac

Użytkownik Romeo Avatar KlaudioOs
    Mieszka w
    Koszęcin
    Auto
    Alfa Romeo 2003' 147 1.9 JTD 140KM BOSE

Domyślnie

przeważnie rutyna niszczy ..
    nie powinno się nic stać, ale lepiej wejść pod auto i sprawdzić, chodź jak coś jest wykrzywione to przy większej prędkości by ci tył latał

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Właśnie byłem zobaczyć....powitrze ni schodzi....ale przytarłem dość znacznie dolną listwe;/ Kur** zawsze musze sobie wieczór zje****...Myslicie, ż trzeba bedzie to zabezpieczyć? bedzie gniło?

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

jak wydasz 400 i doliczysz cenę 17" wraz z oponami na gwarancji to i tak wyjdziesz na tym dobrze
    kurde - jak potem oglądałem ogłoszenia takich jak te co "kupiłeś" to poczułem się jak kurde mikołaj - no prezent kurna zawiozłem

dekle poszły z obsuwą ale poszły

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd

Domyślnie

Nic sie nieprzejmuj nie jesteś sam ja dziś zaliczyłem jedna z naszych kochanych dziur w drodze i tak rąbeło ze kierunkowskaz mi wypadł,JUTRO JADE SPRWADZIC ZAWIESZENIE

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

No ja wiem Okazja jak huhuuu To przez Ciebie zarysowałem bo mi pożałowałes Nie no zartuje oczywiscie a dekielki doszły. Dzieki!

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał FerraEnzo Zobacz post
    a dekielki doszły. Dzieki!
    a te twoje z 15" nie pasują ?

jak zobaczę na forum że sprzedajesz dekielki to masz lanie
    bo ja ci swoje oddał za free bo sam dostałem za free do 18" więc jak by tobie pasowały do obu alu to ty tez możesz za mikołaja robic i oddać kolejnemu
    i tak to się kręci ...

Użytkownik Ogier Avatar ksiazelasic
    Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

ja ostatnio tak w dziure wlecialem ze opona mi pekla -215/45 R17 ;/ niewiadomo jak z felga.. na oko nie jest nigdzie wgieta ale na oko wszystko moze byc ok wahacze gorne byly do wymiany to teraz nie wiem czy cos z nich zostalo...
    czekam na nowa opone i zobaczymy jak to wyjdzie ;/ jak myslicie co dostalo najbardziej po dupie po takiej dziurze.. wahacze? amortyzatory? moze lozysko?
    Ostatnio edytowane przez ksiazelasic ; 22-02-2012 o 00:48

Użytkownik Romeo Avatar RoBeRt 147
    Mieszka w
    Ostrów Wlkp./ Kalisz
    Auto
    ALFA 147 2002r.1.9JTD 8V 115KM 6b ;)

Domyślnie

heh kolego takie życie;p ja usiebie w ulicę też miliony razy skrecałem na letnich oponach zima a pewnego dnia kolo zera się zrobiło i hamulce przy 30km/h koła blokowały... normalnie przejechał bym krzyżówke prosto i bym sobie cofnął ale że jestem ambitny skręciłem w prawo zaciąłem ręczny gazu dodałem (napęd na przód renault 19) iiiii... prawie... pół metra szerokości drogi mi brakło.... wtedy felga się skrzywiła i geometria poszła i łożysko w kole;/ a ostatnio już swoja Alfina na najazdy wjeżdzałem... bo chciałem sobie płytę pod silnik złożyć iii.. też przygoda;/ kanału się kumplowi otwierać nie chciało...
    a dzisiaj kurna... Drogowców zima zaskoczyła a drogowcy kierowców... odcinek ok 1km wszystkie studzienki powycinali pachołki postawili znaki zamiast jakieś 50m przed dziurą postawili 5m przed i mało że bym wpadł w dziurę to jeszcze na pachołek i zderzak uszkodził.... w ostatniej chwili zobaczyłem po hantlach dałem nie wiem jak to zrobiłem ale na krawężnik nie wpadłem i jakoś ominąłem jadę dalej a tu slalon po całej drodze... normalnie debile... droga koło centrum miasta... dluga prosta i do tej pory ładna w miare równa droga... a teraz??? kpina