Czesc Wszystkim. Szukam swojej pierwszej Alfki interesuje mnie 156 1.8, 2.0 TS, JTS w gazie. Mój maksymalny burżet wynosi 8 tysięcy. Chyba ze ktos jest zainteresowany wymiana posiadam seata ibize 1997 rok w gazie
Czesc Wszystkim. Szukam swojej pierwszej Alfki interesuje mnie 156 1.8, 2.0 TS, JTS w gazie. Mój maksymalny burżet wynosi 8 tysięcy. Chyba ze ktos jest zainteresowany wymiana posiadam seata ibize 1997 rok w gazie
Oby marzenia się spełniły........życzę....
Bylem dzisiaj ogladac belle ale kos jej nie szanowal bita z kazdej strony az zal patrzec ;/
Ciao! Witam w gronie sympatyków Alfy !!!
Mam właśnie bellę 156 2.0 JTS ale nie na sprzedaż (jeszcze) . Właśnie kupiłem w końcu do niej radyjko (Clarion -czerwone podświetlanie) i na cieszyć się nie mogę - Moc 165 KM i ciągnie jak oszalała. Nie polecają do tego silnika gazu - więc nic nie robię - frajda z jazdy jest że hej .To nic że kosztuje - odwdzięcza mi się swoimi osiągami ... i niech tak zostanie !!!
Pozdrawiam nowego członka - klubu .
Co do gazu zdania sa podzielone. Ci co nie maja gazu to go nie polecaja ntomiast osoby jezdzace na LPG nie narzekaja. Mysle ze w dzisiejeszych czasach LPG oplaca sie patrzac na ceny paliw, a Alfa "lyknac" lubi ale moc i frajda z jazdy bezcenne![]()