Witam co o tym sądzicie? Mówi ze do wymiany rozrzad opłaca sie jechać czy ktoś zna handel w Olsztynie?
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-1-9...157137879.html
Witam co o tym sądzicie? Mówi ze do wymiany rozrzad opłaca sie jechać czy ktoś zna handel w Olsztynie?
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-1-9...157137879.html
Widzę po zdjęciach, że robione w Jonkowie pod Olsztynem. Na weekend zjeżdżam akurat do Olsztyna, a że moja dziewczyna mieszka właśnie obok Jonkowa to jeżeli będzie sprzedawcy odpowiadała pora to mogę Ci ją obejrzeć czy warto jechać.
bede wdzieczny za jakies paliwko oddawac ?
jak cos daj znac
Nie ma takiej potrzebyNadłożę raptem z 5km, więc nie ma o czym mówić
![]()
fajna sztuka, lecz wkurza mnie jak ktoś pisze 2005 a niżej pisze 2004 pierwsza rejestracja...
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Tomekk a masz jakiś czujnik lakieru? Przy oględzinach oblukaj dobrze przód od kierowcy. Na moje oko lakier tam jakiś świeższy i mocowanie lampy nowe. Jak dla mnie typowy handlarski pic, plak aż ścieka z kierownicy. Jak miałbym zgadywać to przebieg +50 tys lekko, bo w tej cenie na zachodzie nikt zdrowej 147 z takim przelotem nie odda.
Czujnika niestety nie posiadam, jedynie własne oko, które jest mocno uczulone na dostrzeganie śladów po malowaniu. Jeżeli będzie idealnie pomalowane to oczywiście mogę to przeoczyć, no ale zobaczymy. Kompa również nie posiadam, żeby sprawdzić przebieg, ale po samym dokładniejszym obejrzeniu będzie mniej więcej wiadomo co i jak i czy warto sobie w ogóle głowę zaprzątać.
Albo mi się wydaje, albo ma odpryski na masce i błotniku, a programik lekko to zretuszował
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
A tak swoją drogą mój czarny polift do sprzedania także![]()
co i jak z twoim poliftem ?? serce 1.9 ? opisz
Popatrz na zdjęcia i zobacz jak uszkodzony jest boczek od kierowcy zdjęcie 13, a przebieg 150tys.km przecież to śmiech![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD