Takim errorem przywitala mnie dzisiaj moja pieknosc. Wszystko swieci idealnie. Nie wyglada na to, ze zarnik sie konczy. Jakis pomysl?
alfaholizm loading...
Takim errorem przywitala mnie dzisiaj moja pieknosc. Wszystko swieci idealnie. Nie wyglada na to, ze zarnik sie konczy. Jakis pomysl?
alfaholizm loading...
Moze tylko jakis chwilowy spadek napiecia...i pojawil sie blad
Pojawił się kilka razy, wczoraj po trasie, dzisiaj rano. Ksenon nie mlecznieje, kurcze, mam nadzieję, że nie przetwornica. Aku wymieniane dopiero co...
Ksenony nie idą przez body informacja nie dotyczy ksenonów
o, to chyba dobrze.. to o jakie światła może chodzić, pozycyjne?
Boober chodzi pewnie o pozycyjne, do których niestety ze względu na budowę ciężko się dostać. Jeżdzę już od 2 tygodni z takim info i jakoś nie mogę się zebrać![]()
No to luzuje się bo trochę się spiąłem na ten błąd. musze wymienić pozycje z przodu i na tablicy rejestracyjnej (1 przepalona) na LEDy i po problemie.
Ja jak mi sie przepali jakas zarowka z przodu,na szczescie mam mechanika,ktory ma dlonie jak dziecko.Wymienia kazda zarowke bez jakichkolwiek problemow![]()
Pozycyjne.
Swiatla mijania i drogowe nie sa objęte systemem sygnalizacji.
Mi juz dwa razy pozycyjna padła i był komunikat , a przy dwoch mijania nie , i tego sie dowiedziałam w serwisie gdy zapytałam dlaczego nie ma kkomunikatu.