Witam znalazłem w domu zmieniarkę SONY CDX-601. Podłączam pod alfkę 166, zasilanie działa, kieszeń się wysuwa, tylko nie ma połączenia z ics-em. Czy jest możliwość aby ją jakoś uruchomić, czy dać sobie od razu spokój i kupić loudlinka?
Witam znalazłem w domu zmieniarkę SONY CDX-601. Podłączam pod alfkę 166, zasilanie działa, kieszeń się wysuwa, tylko nie ma połączenia z ics-em. Czy jest możliwość aby ją jakoś uruchomić, czy dać sobie od razu spokój i kupić loudlinka?
Może ten model nie współpracować z ICS-em albo trzeba włączyć komunikację radia ze zmieniarką przez komputer.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
a miales wczesniej zmieniarke
Nie wiem czy była wcześniej zamontowana, kupiłem bez. Tylko kable są wypuszczone.
...albo trzeba włączyć komunikację radia ze zmieniarką przez komputer.
Któryś raz z kolei pojawia się takie stwierdzenie na tym forum ale nikt nie wie o co chodzi - zwłaszcza w ASO bo nie ma takiej opcji przez egzaminer.
Osobiście temat przerabiałem - u mnie nawet nie było kabla do zmieniarki, oczywiście podłączanie Beckera i Sony nie zadziałało. Loudlink zagadał od razu, więc albo sie sprzęt komunikuje z ICS albo nie - nie ma jakiejś ukrytej opcji do właczenia.
może dlatego iż to nie były odpowiednie modele,Becker ma dwa które pasują a Sony chyba jeden.Napisał klimekkk
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD