witam niewiem gdzie wymienic rozrzad i zregenerowac wariator , moze ktos wie czy taka czynnosc wykonuja w aso ?? i jakie koszta ??
witam niewiem gdzie wymienic rozrzad i zregenerowac wariator , moze ktos wie czy taka czynnosc wykonuja w aso ?? i jakie koszta ??
za wymiane rozrządu w 2.0 TS dalem ostatnio u dobrego mechanika z porzadnym warsztatem 2000 w tym wliczone czesci. Do tego nowy wariator za 450 co daje nam ok 2 500 pln. W gratisie dostalem nie dzialajaca klime. ASO podejrzewam wezmie podobnie i gratisy tez beda znajac zycie, A Zenkowi ktory w oborze naprawia wszystko co jezdzi wliczajac samochody , kombajny i vw nie pozwol uczyc sie naprawiac AR na swoim aucie...
kolego ja działam w aso carserwis warszawa na 1-sierpnia mógłbym ci pomóc ale części musielibyśmy kupić nie w aso tylko w hurtowni w której mam fajne znirzki,Myślę że mechanik potraktował by cie nieboląco pomogłem już wielu kolegom z forum jak będziesz zainteresowny to odezwij sie do mnie jako prywatna wiadomość
witam niewiem gdzie wymienic rozrzad i zregenerowac wariator , moze ktos wie czy taka czynnosc wykonuja waso?? i jakie koszta ??
Znajdz jakiegos zaufanego mechanika od alfy, mój wziął ok 300zł za wymiane rozrządu + regeneracje wariatora, częsci kupiłem sam, rozrząd z pompą niecałe 300zł + zestaw do regeneracji wariatora 15zł, suma 615zł za wszystko.
Dzwoniłem też do aso ale jak usłyszałem cene to podziekowałem od razu.
Tak części mają kosmiczne ceny w ASO są 4-5 razy wyższe ale ja mam zaufanego mechanika od alfy każdego modelu