Witam jak w temacie znajomy ze sklepu polecił mi tylnie drążki poprzeczne firmy sidem czy ktoś coś szłyszał o tej firmie czy warto je kupić??
Witam jak w temacie znajomy ze sklepu polecił mi tylnie drążki poprzeczne firmy sidem czy ktoś coś szłyszał o tej firmie czy warto je kupić??
Ostatnio edytowane przez SilverV6 ; 07-05-2012 o 18:08
o dobrze ze piszesz bo ostatnio mi "mechanik" cos takiego zamontowal i jestem pewien ze mi jakis bubel zamontowal ;s
Firma stosowana jako produkt bardzo wysokiej jakości stawiana na równi z FEBI BILSTEIN. Powiem więcej... od klientów słyszałem nawet, że na SIDEM'ie zrobili więcej km niż na częściach Febi'ego.
Taka jest moja opinia i ludzi, którzy to kupili i zdecydowali się wypowiedzieć
Pozdrawiam
właśnie odebrałem części ze sklepu za drążki zapłaciłem 308 zł nie dużo więc pomyślałem jedno aha jakaś lipa typu fast ale tak jak piszesz to znaczy że swój zakup uważam za trafiony
hmm... to ja placilem 270zl (kompet 4 drazkow/wahaczow) i mi sie drogo wydawalono ale to w takim razie pocieszony troche zostalem.
zobaczymy w sobotę montuje a tak wogóle wiecie może na jakie śruby są przykręcone drążki chodzi mi o rozmiar klucza bo nie wiem czy taki mam ??