Witam, mam 156 i dwa wlasciwie problemy powiedzcie mi gdzie Wy macie zamontowane:
-gasnice
-CB radio
Nie moge im znalezc dogodnego miejsca.
Witam, mam 156 i dwa wlasciwie problemy powiedzcie mi gdzie Wy macie zamontowane:
-gasnice
-CB radio
Nie moge im znalezc dogodnego miejsca.
ja mam gaśnicę w bagażniku - mam taki pokrowiec z rzepami i przyczepiony do boku, CB nie posiadam
moja tez jest w kufrze, przykrecona pod to ucho co służy do mocowania siatki ,w kabinie jakos mi nie pasowala
ja mam w kufrze po lewo tak jak fabryka przykazałaa cb gdzieś pod nogami pasarzera
![]()
U mnie też na rzep taka kieszeń ijest git.A cb to wkladam pomiędzy fotel pasażera a tunel... bez wiercenia itp. Zdaje to egzamin bo w 166 robie z cb podobnie...
[C
Co do cb to zależy jakiej wielkości radio masz, mój znajomy ma płytkie małe radyjko w swojej 156 to przyczepił je w schoweczku w tej klapce od bezpieczników.
ja mam gasnice pod siedzeniem pasazera , CB nie posiadam
moja gasnica sie poniewiera raz tu raz tam, ten zep co jest w bagazniku po lewej ciagle mi z niego wyjezdza. a cb mam przy lewej nodze kierowcy fajnie wyglada i jest pod reka ale czesto je chacze noga...
Ja gaśnicę wożę w bagażniku razem ze wszystkimi płynami olejami itp zapięte siatką, żeby nie latały. A CB mam na samoprzylepne rzepy przyklejone do tunelu i delikatnie samym rogiem podtrzymuje je fotel kierowcy, żeby nie narażać rzepów na odklejenie się. http://www.forum.alfaholicy.org/samo...e_zadbana.html W tym temacie masz zdjęcia i dokładnie widać, gdzie mam CB i gaśnicę.