Brera fajna, ale wziąłbym Jaguara.
o nie jak ja bym miał wybierać to albo alfa albo nissan 350z
I choć Brera wygląda zacnie, nawet pomijając wątpliwy tył tego samochodu, to wybrałbym z tej listy jednak albo 350Z, albo Mustanga
Z racji napędu na tył i lepszego silnika zdecydowanie Datsun 350Z![]()
ja jednak patriotycznie pozostałbym przy Alfiejeżeli nie tej, to takiej na poziomie 350Z
![]()
Brera raczej nie jest najlepszym coupe z tego zestawienia, bo odstaje od reszty osiągami. Ja jednak dla siebie nie widzę lepszego auta: wygląd, właściwości jezdne, jakość wykończenia - wystarczy bym w trzecim roku użytkowania tego auta nie miał go dość. Do tego stopnia, że jedynym moim motoryzacyjnym marzeniem jest... utrzymanie jej przy sobie jak najdłużej![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Hehe, nawet sprawdziłemJednak dalej to Twoja (ciekawe, czy jakbyś zaznaczył w AWC, że do sprzedania, czy przyszłoby mi jakieś powiadomienie?), tylko nie wyświetla się twój nick
http://www.autocentrum.pl/awc/dakoolk/
Najpiękniejsza współczesna Alfa w najpiękniejszym kolorze i na najładniejszych moim zdaniem felgach, moja żona zawsze wzdycha jak taka przejeżdża
Jako ciekawostkę mogę też powiedzieć, że przez jakiś rok, jak skojarzyłem, że Ty to Ty i widziałem Twoje wpisy w tych samych wątkach co moje, szliśmy łeb w łeb ze spalaniem (minimalnie spadało, ale zawsze było zbliżone o jakieś 0,02l/100km), ale potem zrobiłem ogroooomny postęp w ecodrivingu![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...