Witam wszystkich.Mam pytanie odnośnie czyszczenia i napełnienia klimatyzacji,a konkretnie jaki może być tego koszt?I jeszcze czy znacie jakiś warsztat w Krakowie godny polecenia?Autko 146 1.6 boxer 96'.Dzięki za info i pozdrawiam.
Witam wszystkich.Mam pytanie odnośnie czyszczenia i napełnienia klimatyzacji,a konkretnie jaki może być tego koszt?I jeszcze czy znacie jakiś warsztat w Krakowie godny polecenia?Autko 146 1.6 boxer 96'.Dzięki za info i pozdrawiam.
Samo nabicie 120-150zł, z czyszczeniem (odgrzybianiem) 200-300zł. Firm jest cała masa, nie trudno znaleźć.
FORZA ITALIA !
ja dalem 170 z odgrzybianiem, znizka dla studentow![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Wprawdzie sam ostatnio nie nabijałem (bo nie mam klimy :mrgreen: ), ale jeden z kumpli płacił właśnie tak, piszesz 120 nabicie + 80 zł odgrzybianie - RAZEM 200 zł :|Napisał currahee
P.S. Nie wiem czy konieczne było zakładanie nowego tematu, bo tematów o klimatyzacji trochę już było, ale nie moja w tym głowa ;// POZDRAWIAM :wink:
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Dzięki za informacje,co do braku konieczności zakładania nowego postu to sorki ale nie mogłem znależćops: Pozdrawiam