witam mam otoz problem z przeplywomierzem kiedy nie jest podlaczony autko smiga az milo kiedy go podlacze muł totalny.A wiec kupilem drugi przeplywomierz podlanczam a tu dalej to samo :/ nie wiem co teraz mam zrobic :/
witam mam otoz problem z przeplywomierzem kiedy nie jest podlaczony autko smiga az milo kiedy go podlacze muł totalny.A wiec kupilem drugi przeplywomierz podlanczam a tu dalej to samo :/ nie wiem co teraz mam zrobic :/
jakiej firmy jest nowa przepływka ?
boscha
Może kolego to nie przepływka tylko masz nieszczelny dolot??? Wtedy też jest poprawa po odłączeniu przepływomierza. Sprawdź tą gumę za przepływomierzem. A tak w ogóle to uzupełnij profil bo nawet nie wiem o jaki silnik chodzi. ale pewnie ts???
Ostatnio edytowane przez Danek ; 09-07-2012 o 19:13
Jezeli ts to zapewne dzirawa guma od spodu od pezpływki to kolektora. Jak jtd to może byc róznie. Doloty. IC
auto jest w dieslu .podaje nr przeplywki bynajmniej to co jest napisanebosch 006262030 made in germany 816 0831420
nie wiem jak wy ale w intercarsie pod tymi numerami nic nie ma
powinno sie zaczynac 0 280
- - - Updated - - -
Skąd jestes???? Mam oryginalną przepływke boscha do jtd
woj lubuskie mam do ciebie 420 km ;p jezeli mieszkasz w piasecznie . podalem co jest napisane na tym wkladzie jezeli chodzi o ta obudowe to jest 0 280218019 .A mam pytanie czy zawsze kiedy zostanie odpieta przeplywka auto dostaje wiecej mocy ? nie chodzi mi ze leci jak f16 ale troszke wiecej ?