Witam,zaświeciła mi się dzisiaj poduszka,mam kabelek niebieski od Viakena i zainstalowanego FES-a,czy da radę wykasować ten błąd?do tej pory kasowałem tylko błędy silnika,bo czasami mi wyskakuje od gazu korekcja mieszanki.
Witam,zaświeciła mi się dzisiaj poduszka,mam kabelek niebieski od Viakena i zainstalowanego FES-a,czy da radę wykasować ten błąd?do tej pory kasowałem tylko błędy silnika,bo czasami mi wyskakuje od gazu korekcja mieszanki.
Sprawdź kostki od poduszek. Są pod przednimi siedzeniami i w bagażniku na wysokości świateł. Pewnie któraś się rozłączyła.
Kostki sprawdzałem,ostatni raz mi się tak w styczniu włączył błąd,aż do teraz.
To sprawdź jeszcze raz i spróbuj wykasować ten błądJeśli nie kostki, to może centralka AirBag
Jeśli masz ten kabel http://viaken.pl/pl/diagnoza-fiat/in...tyku-obd2.html , to bez problemu połączysz się AirBag![]()
Właśnie ten kabelek mam,a kostki sprawdzałem dzisiaj,a przy tym kabelku mam coś przełączać?na tym przełączniku?
Okey,dziękuję wszystkim za pomoc.
- - - Updated - - -
Witam jeszcze raz,podpiąłem się bez problemu wychodzi mi ten błąd "21 - Airbag kurtyna, lad. wybuch.ze str.kierowcy"daje wyczyść,ale nie mogę go wykasować.Co powinienem zrobić?
Okey,kostki z tyłu przeczyszczone,błąd wykasowany,wszystko w porządku,dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam.