wiem wiem, raczej zbliża się zima...
Ale myślę nad zakupem teraz z racji niezłych obniżek cen czegoś na następny sezon?
Co polecacie, co macie u siebie? Rozmiar standard, 205/55/16
wiem wiem, raczej zbliża się zima...
Ale myślę nad zakupem teraz z racji niezłych obniżek cen czegoś na następny sezon?
Co polecacie, co macie u siebie? Rozmiar standard, 205/55/16
Dunlop...przód 205,tył 215
nad rainsport myslalem , sporo osob poleca toyo... chcialem wyladowac cos kolo 300zl/sztuke, pare zl moge dorzucic
ktos cos jeszcze?
Od mojego wulkanizatora z placu biore co roku po 8 oponek lekko lysawych co by je mozna bylo sobie popalic w weekendy :-)
A tak na powaznie, ja mam jakies Firestone'y :-) pewnie zaden rarytas ale daja rade :-)
Wysłane telepatycznie poprzez Asus Transformer Prime
Świetny wątek. Mam barumy i mimo już niewielkiego bieżnika trzymają nieźle, ale są głośne. Z relacji cena/trzymanie/hałas zawsze najfajniej wychodziły Dunlopy. Potwierdzacie?
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Ja kupiłem felgi z ok.6mm BFGoodrich Profiler 2 i powiem że na suchym są jak przyklejone do asfaltu , super trzymają się drogi , na wodzie też się całkiem dobrze trzymają ale przy strasznej ulewie trzeba uważać po potrafią uślizhnąć się przy hamowaniu i ABS'y się włączają , co do głośności są średnie ani jakoś strasznie ciche ani jakoś strasznie głośne (da się znieść ) . Jeżdżę na 185/65/15.Ale też bardzo polecam to co wyżej koledzy czyli Toyo proxes t1r oraz yokahome A.drive AA01