Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: [156] Fotele MOMO ?!

Patricko
    Gość

Domyślnie [156] Fotele MOMO ?!

Witam.

Dzisiaj zupełnie przez przypadek zauważyłem z boku zagłówka napis MOMO ?!
    Po prostu gęba mi opadła do samego dołu, że mam fotele fabrycznie zamontowane od MOMO.
    Ilekroć odkrywam coś nowego zawsze jest to najwyższa półka.
    Najpierw car audio firmy BOSE, potem że mam suba (bo na początku nie wiedziałem), wiele innych drobiazgów, a teraz to

Jestem tylko ciekaw, czy MOMO montowało seryjnie te fotele do tych wersji Sportwagonów, czy tylko do wybranych egzemplarzy? Bo na prawdę nie wygląda to jakby sobie to ktoś sam zamontował. Chyba, że przed zakupem na własne życzenie?

W każdym razie jestem zachwycony i kocham swoją Alfunię po prostu!
    Sprawia mi takie niespodzianki Trzymać i nie wypuszczać!

Kamil_WR
    Gość

Domyślnie Re: Fotele MOMO ?!

Cytat Napisał Patricko
    Witam.

Dzisiaj zupełnie przez przypadek zauważyłem z boku zagłówka napis MOMO ?!
    Po prostu gęba mi opadła do samego dołu, że mam fotele fabrycznie zamontowane od MOMO.
    Ilekroć odkrywam coś nowego zawsze jest to najwyższa półka.
    Najpierw car audio firmy BOSE, potem że mam suba (bo na początku nie wiedziałem), wiele innych drobiazgów, a teraz to

Jestem tylko ciekaw, czy MOMO montowało seryjnie te fotele do tych wersji Sportwagonów, czy tylko do wybranych egzemplarzy? Bo na prawdę nie wygląda to jakby sobie to ktoś sam zamontował. Chyba, że przed zakupem na własne życzenie?

W każdym razie jestem zachwycony i kocham swoją Alfunię po prostu!
    Sprawia mi takie niespodzianki Trzymać i nie wypuszczać!
    Jeśli się nie myle to w Alfach przed FL każda "skóra" była od MOMO.

webmaster007
    Gość

Domyślnie

jak wpiszesz w epera nr VIn to ci wyskoczy tabela poszyć jaka została zamontowana w twoim aucie

Użytkownik Rowerzysta Avatar bosniak_sg
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    2.0 JTS GT Selespeed 08r

Domyślnie

W każdej Alfie ze skórą fotele są Momo, kozactwem nie chwaląc się jak w mojej jest wnętrze RECARO. he he

obserwator737
    Gość

Domyślnie

w 156 były montowane skóry z wytłoczonym znakiem MoMo na zagłówkach jak i bez tego znaczka

fotele ze znaczkiem MoMo w 156 występowały w wersji z elementami ze skóry perforowanej jak i w wersji wykonanej w całości ze zwykłej skóry

co do Bose to wolę się nie wypowiadać żeby nie psuć Ci dobrego samopoczucia

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    Rozwiń proszę temat, bo jestem zainteresowany opinią na temat tego systemu.
    Co prawda mnie chodzi o system montowany w Lanci Lybrze ale chętnie poczytam o tym montowanym w Alfie 156

Kamil_WR
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Cytat Napisał obserwator737
    Rozwiń proszę temat, bo jestem zainteresowany opinią na temat tego systemu.
    Co prawda mnie chodzi o system montowany w Lanci Lybrze ale chętnie poczytam o tym montowanym w Alfie 156
    Pewnie chodzi mu o to ,że mimo iż system sygnowany przez Bose to gra średnio.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kamil_WR
    Pewnie chodzi mu o to ,że mimo iż system sygnowany przez Bose to gra średnio.
    nie ma sensu się rozpisywać bo on już w zasadzie wiele wyjasnił

Awagandro
    Gość

Domyślnie

Przez przypadek zauwazylem posta... nie no z ciekawosci spojrzalem tak na prawde

Hmm wedlug mnie Bose to najlepsze systemy dziwiekowe montowane w autach... Jechalem samochodem(nie podam marki ) ojciec znajomego zaplacil 8tys zl za system naglosnieniowy ale gralo lepiej niz w Multikinie ;] Naprawde i z ciekawosc spojrzalem na ceny glosnikow do polki i ... postanowilem zostawic clariony moje

PRZY OKAZJI: zapytam. bo jakis 'frajer' poprzedni wlasciciel na klej przykleil te plastiki z materialem maskujace glosniki na pulce bo sa polamane otwory. Da sie to dokupic (1szt) ? Ktos ma moze jakiegos anglika na czesci...

obserwator737
    Gość

Domyślnie

polecam (nie tylko moje zdanie tam znajdziesz...) :

http://www.alfaromeo.pl/phpBB/viewto...highlight=bose

parę innych ciekawostek wyczytasz tu :

http://www.alfaromeo.pl/phpBB/viewto...highlight=bose

Bose CA w AR gra bardzo przeciętnie... słabiutkie głośniki , popodbarwiane pasma tak aby niewprawne ucho odebrało że niby jest ok... z dobrym dźwiękiem nie ma to jednak nic wspólnego