Witam, dziś podczas drogi do domu z pracy zauważyłem ze niechcący pozbyłem się przycisku od lewarka hamulca ręcznego, strasznie mi przeszkadza to jak teraz lewarek wygląda, wymiana na nowy to sporo robocizny z czego się domyślam wiec zacząłem kombinować jak sobie z tym fantem poradzić i wymyśliłem ze mogę zakupić nakładkę z nowym przyciskiem, już to nie będzie to samo ale przynajmniej nie będzie razić w oczy ta sprężyna przy przycisku. Mianowicie znalazłem taką o to nakładkę z 2 przyciskami w komplecie http://allegro.pl/nakladka-galka-na-...571517141.html tylko problem w tym ze przekrój nie ten i boję się ze nie uda mi się jej zamocować( bo może da się jak ściągnę starą rękojeść). Pisze bo mam nadzieje ze ktoś się już z czymś takim bawił i poradzi co i jak żeby to spasować albo odradzi i nie narażę się na niepotrzebne koszty. Patrzyłem też na nakładki o podobnym przekroju takim jaki jest normalnie zastosowany w alfie ale w tym przypadku nie ma przycisków o które tak faktycznie mi chodzi bo niego mi brak
. Z góry dzięki za pomoc.