witam wie ktos gdzie kupie kable wysokiego napiecia do alfy 145 z silniczkiem 1,7boxer ... bo bylem w inter carsie i dostalem lekko zakrotkie ... niewie ktos gdzie moga byc ? z gory dzieki
witam wie ktos gdzie kupie kable wysokiego napiecia do alfy 145 z silniczkiem 1,7boxer ... bo bylem w inter carsie i dostalem lekko zakrotkie ... niewie ktos gdzie moga byc ? z gory dzieki
sprawdz na bocianiej w tej hurtowni moze maja ja tam kupowalem lozysko do tylu to kable moze tez maja pzdr
http://www.janmor.pl/pl/sklep.php ja kupowałem tu i nie narzekam.
Pozdrawiam
hahaha to pewno te same przewody które im odesłałem pewno były w takim troszkę zniszczonym opakowaniu ze świstkiem że niby są do 1.7 16v, faktury pewno nie dołączyli
popatrz na daty (kase dostałem 3 dni temu)
a to kolejny mail po którym raczyli oddać pieniądze. W DRODZE WYJĄTKU !!!
A PISZESZ ŻE BYŁEŚ ja miałem tego pecha że kupiłem u nich na stronie
(W końcu też kupiłem janmora i są ok.tylko że nie było tych nakrętek na świece ale to bajka)
Witam
Państwo chyba kpicie sobie z klientów. Aby odesłać towar z fakturą to ta faktura powinna zostać wystawiona i dołączona do towaru a tutaj nawet paragon do mnie nie doszedł. Nr konta problem tak wielki że aż nie do przeskoczenia ( płatność elektroniczna wszystkie dane są w potwierdzeniu wpłaty które były zweryfikowane przez Państwo przed wysyłką towaru do mnie) poza tym w przesyłce zwrotnej wydrukowane potwierdzenie wpłaty, zamówienie i wszystkie namiary na mnie. Drogą mailową też zostało wysłane .
Nie chodzi o pieniądze bo 62,68 to żadna kwota , chodzi o sam fakt podejścia do klientów . Nie jesteście Państwo jakąś firmą "kogucik" a kilka takich spraw jak moja i internet zatrzeszczy od komentarzy na temat Waszej firmy.
Mam nadzieje że to jest tylko incydent czy jakieś przeoczenie
Pozdrawiam
Jeszcze raz wysyłam namiar
POTWIERDZENIE WYKONANIA PRZELEWU - DUPLIKAT
mBank
Rachunek: Ma (Odbiorca)
Nr Rachunku: 65 1140 2004 0000 3202 3761 1750
Nazwa Banku: BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej
Odbiorca: ECARD SPÓŁKA AKCYJNA
UL KRÓLEWSKA 16
00-103 WARSZAWA POLSKA
Tytuł operacji: OPŁATA PRZEZ MTRANSFER DLA INTER CARS S.A. NR ZAM. ,23594,96170004, OPIS ZAMÓWIENIA
Rodzaj operacji: PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY
Nr referencyjny operacji: 46139645-000000310
Data operacji: 10-06-2008
Data księgowania: 10-06-2008
Kwota operacji w PLN: 72,68
Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U.Nr 140 z 1997 roku, poz.939 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla.
mBank Bankowość Detaliczna BRE Banku SA
90-050 Łódź, Al. Mickiewicza 10 www.mBank.com.pl mLinia: 0 801 36 22 65
W dniu 31 lipca 2008 16:05 użytkownik zakupy <zakupy@intercars.com.pl> napisał:
Witam.
Według regulaminu naszego sklepu w punkcie 9 (zwroty towaru) napisane jest, że towar należy odesłać wraz z fakturą. Faktury brak. W tym samym punkcie napisane jest, że pieniądze zostaną przelane przelewem na konto wraz z fakturą korygującą. Nr. konta brak. W przypadku braku Faktury i nr. konta koledzy nie byli w stanie tego tematu ruszyć. W chwili obecnej rozmawiałem z kolegami i obiecali, że w drodze wyjątku zwrócą Panu pieniądze na konto.
Inter Cars S.A.
Telefoniczne Centrum Zamówień
tel: (22) 714 15 00
nieno ja naszczescie unich bylem ... ale tak takie z karteczka wydrukowana jaki silnikno to sobie natej stronie kupie wielkie dzieki i pozdrawiam