Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [145] kable 1,7boxer

bombel
    Gość

Domyślnie [145] kable 1,7boxer

witam wie ktos gdzie kupie kable wysokiego napiecia do alfy 145 z silniczkiem 1,7boxer ... bo bylem w inter carsie i dostalem lekko zakrotkie ... niewie ktos gdzie moga byc ? z gory dzieki

homel86
    Gość

Domyślnie

sprawdz na bocianiej w tej hurtowni moze maja ja tam kupowalem lozysko do tylu to kable moze tez maja pzdr

JanAR
    Gość

Domyślnie

http://www.janmor.pl/pl/sklep.php ja kupowałem tu i nie narzekam.

Pozdrawiam

skrzysio
    Gość

Domyślnie

hahaha to pewno te same przewody które im odesłałem pewno były w takim troszkę zniszczonym opakowaniu ze świstkiem że niby są do 1.7 16v, faktury pewno nie dołączyli
    popatrz na daty (kase dostałem 3 dni temu)
    a to kolejny mail po którym raczyli oddać pieniądze. W DRODZE WYJĄTKU !!!
    A PISZESZ ŻE BYŁEŚ ja miałem tego pecha że kupiłem u nich na stronie

(W końcu też kupiłem janmora i są ok.tylko że nie było tych nakrętek na świece ale to bajka)

Witam
    Państwo chyba kpicie sobie z klientów. Aby odesłać towar z fakturą to ta faktura powinna zostać wystawiona i dołączona do towaru a tutaj nawet paragon do mnie nie doszedł. Nr konta problem tak wielki że aż nie do przeskoczenia ( płatność elektroniczna wszystkie dane są w potwierdzeniu wpłaty które były zweryfikowane przez Państwo przed wysyłką towaru do mnie) poza tym w przesyłce zwrotnej wydrukowane potwierdzenie wpłaty, zamówienie i wszystkie namiary na mnie. Drogą mailową też zostało wysłane .
    Nie chodzi o pieniądze bo 62,68 to żadna kwota , chodzi o sam fakt podejścia do klientów . Nie jesteście Państwo jakąś firmą "kogucik" a kilka takich spraw jak moja i internet zatrzeszczy od komentarzy na temat Waszej firmy.
    Mam nadzieje że to jest tylko incydent czy jakieś przeoczenie
    Pozdrawiam
    Jeszcze raz wysyłam namiar

POTWIERDZENIE WYKONANIA PRZELEWU - DUPLIKAT
    mBank

Rachunek: Ma (Odbiorca)
    Nr Rachunku: 65 1140 2004 0000 3202 3761 1750
    Nazwa Banku: BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej
    Odbiorca: ECARD SPÓŁKA AKCYJNA
    UL KRÓLEWSKA 16
    00-103 WARSZAWA POLSKA
    Tytuł operacji: OPŁATA PRZEZ MTRANSFER DLA INTER CARS S.A. NR ZAM. ,23594,96170004, OPIS ZAMÓWIENIA
    Rodzaj operacji: PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY
    Nr referencyjny operacji: 46139645-000000310

Data operacji: 10-06-2008
    Data księgowania: 10-06-2008
    Kwota operacji w PLN: 72,68

Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U.Nr 140 z 1997 roku, poz.939 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla.
    mBank Bankowość Detaliczna BRE Banku SA
    90-050 Łódź, Al. Mickiewicza 10 www.mBank.com.pl mLinia: 0 801 36 22 65

W dniu 31 lipca 2008 16:05 użytkownik zakupy <zakupy@intercars.com.pl> napisał:

Witam.
    Według regulaminu naszego sklepu w punkcie 9 (zwroty towaru) napisane jest, że towar należy odesłać wraz z fakturą. Faktury brak. W tym samym punkcie napisane jest, że pieniądze zostaną przelane przelewem na konto wraz z fakturą korygującą. Nr. konta brak. W przypadku braku Faktury i nr. konta koledzy nie byli w stanie tego tematu ruszyć. W chwili obecnej rozmawiałem z kolegami i obiecali, że w drodze wyjątku zwrócą Panu pieniądze na konto.

Inter Cars S.A.
    Telefoniczne Centrum Zamówień
    tel: (22) 714 15 00

bombel
    Gość

Domyślnie

nieno ja naszczescie unich bylem ... ale tak takie z karteczka wydrukowana jaki silnik no to sobie natej stronie kupie wielkie dzieki i pozdrawiam