Witam,
Potrzebuje schematy do: demontażu panelu na podsufitce, demontażu/montażu przedniego zderzaka. Czy ktoś z was mógłby mnie poratować?
Dzięki,
Pozdrawiam
Witam,
Potrzebuje schematy do: demontażu panelu na podsufitce, demontażu/montażu przedniego zderzaka. Czy ktoś z was mógłby mnie poratować?
Dzięki,
Pozdrawiam
Wielkie dzięki!
Czy próbował ktoś zainstalowac eLearn na WIn 7 64bit? Wywala mi cały czas błędy, w trybie zgodnosci tez nie chce zainstalowac. Miał ktoś podobnie, zna ktoś z was może jakiś sposób jak temu zaradzić?
Mam pytanie na temat przedniego zderzaka, chodzi mi o mocowanie zderzaka przy lampie(róg)
Chcę się dostać do śrub, czy samo odkręcenie nadkola odsłoni mi dostęp do tych śrub?
Kurczę, nie wiem jak Ci to powiedzieć... inastalowałem na 2 swoich kompach (lapku i stacjonarce) właśnie pracujących pod tym systemem i nie było problemu. Nie pamiętam nawet czy potrzebny był tryb zgodności. Skąd masz tego elearn-a?
Może ściągnij raz jeszcze, z innej lokalizacji i spróbuj ponownie po wyczyszczeniu kompa...
Udało mi sie zainstalowac w koncu, ale dlaczego ... tylko sam Microsoft moze wiedziec![]()
Ile wersji eLearn było wypuszczonych? Poki co udalo mi sie trafic z różnych źródeł tylko jedną (rocznik 2006) czy byly wypuszczane nowsze?
Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 31-12-2012 o 14:26