Ku przestrodze.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT07/121009947
Ku przestrodze.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT07/121009947
Nooo nieźle. Mam nadzieję, że kierowca będzie żył
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
trzeba mieć naprawdę przysłowiowe jaja, żeby wyjść z takiego wypadku. Mam nadzieję, że nie dość, że się wyliże, to jeszcze szybko wsiądzie za kierownice i pozbędzie się urazu, choć to nie jest łatwe.
Ciekawe swoją drogą ile pruł i co dokładnie się stało, że stracił panowanie. Swoją drogą to szczęście w nieszczęściu, że wylądował w drzewach i przeżył, a nie na masce innego auta.
Masakra... Oby wszystko skończyło się dobrze. Ostatnio kolega by się przejechał na plamie oleju... 3 samochody przed nim przydzwoniły bo nie zdążyły wyhamować a on na farcie się zatrzymał parę cm przed bagażnikiem poprzedzającego auta. Często mamy zbyt duże zaufanie to auta i jego możliwości.
I swoich, co tu dużo ukrywać. Prawo jazdy pewnie koło roku, wiek w którym śmierć nie istnieje i samochód, który już coś tam może - dość niebezpieczna kombinacja. A co do jesieni - wypadków "drogowych" jest o tej porze roku mniej niż np. latem, ale statystyki mówią, że na pieszych trzeba uważać duuuuużo bardziej. Szaro, mgliście, albo słońce tuż nad horyzontem.
Chłopakowi oczywiście wszystkiego dobrego i powrotu na drogi.
W komentarzu ktoś napisał,że kierowca prawko ma 3 miesiące.Krótki staż za kółkiem i Alfę dosiada,która jak wiadomo prowokuje do wciskania pedału gazu.Ktoś kiedyś fajnie powiedział.Samochód jest jak odbezpieczona broń.W nieodpowiednich rękach wypala.I z tym się zgodzę w 1000%.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Do tego zapewne, liście na łuku, może cień był, wilgotno...ehh oby żył bo w takich sytuacjach najbardziej szkoda rodziców.
Prawko mam pięć lat, czasami dziękuje Bogu, że przeżyłem 1 rok za kółkiem, jakie człowiek głupoty robił, aż mi jest wstyd.
Ciekawe jakie byłby komentarze jak to było bmw a nie 156...
No i po co taki komentarz? Człowiek to człowiek. Dodajmy młody. Do niektórych idealnie pasuje "nie pamięta wół jak cielęciem był". Kązdemu może zdarzyć się błąd lub zła ocena sytuacji. Nie tylko na drodze.