Cześć. Z przodu w drzwiach pasażera do głośnika idą dwie kostki żółta i biała, a w pozostałych drzwiach tylko jedna. Dlaczego tak jest?
Cześć. Z przodu w drzwiach pasażera do głośnika idą dwie kostki żółta i biała, a w pozostałych drzwiach tylko jedna. Dlaczego tak jest?
Ostatnio edytowane przez camil76 ; 09-10-2012 o 13:10
A czy one są podłączone do głośnika? Bo ja pamiętam, że jak rozbierałem tylne drzwi to były właśnie takie kostki tylko z tym że jedna była podłączona do oświetlenia drzwi ( to pod spodem).
Jedna jest od syczka a druga do głośnika przy łydkach. Dodatkowo wtyczka od zamka, szyby, podświetlenia drzwi i tyle. Czyli masz tyle ile powinno być.
A druga sprawa mam taką prośbę byś dopisał coś więcej do tematu postu odnośnie wtyczki. Głównie chodzi o to by usprawnić trafność tematów w szukajce![]()
Ostatnio edytowane przez jacek83 ; 08-10-2012 o 20:37
Podpinam się do pytania.
Tez ostatnio sciągałem boczek i mi się to rzuciło w oczy.
Kostka jest tylko w przednich drzwiach pasażera. Gwizdek ma swoją zdaje się zółta koskę a w boczku ukryta jest nieużywana biała kostka. Wszystkie inne sa "pozajmowane" a ta biała wisi lużno i nie ma do czego jej podpiąć/ Po stykach widac ze nie była ona używana do niczego więc ciekawe po co ją tam wsadzili.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 08-10-2012 o 20:38
[C
Ja na 1000% nie mam takiego ustrojstwa! Dziwna sprawa....
Wolną białą kostkę w drzwiach pasażera też mam, ale nie była ona podłączona do głośnika jak na foto, bo głośnik nie ma dwóch kostek.
Ostatnio edytowane przez skopek ; 10-10-2012 o 21:11
No dokładnie. Może to jakaś kostka do DSP? JA nie posiadam DSP u siebie i mam zwykłe głośniki + gwizdki. Oczywiscie głosniki mam oryginalne.
[C
Ja mam DSP i nie mam białej kostki tylko te żółte. Szkoda że na zdjęciu nie widać drugiej strony głośnika- czy jest on dwudrożny jak BOSE może????Ale w bose też jest jedna wtyczka,pozatym powinna być zwrotnica jakby co.....
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.