Wskazowka albo wogole sie nie podnosi alpo skacze jak szalona. Niekiedy chodzi normalnie a jak wcisne sprzeglo to spada do zera. Dzialo sie cos takiego komus. Z gory dzieki za info pozdrawiam
Wskazowka albo wogole sie nie podnosi alpo skacze jak szalona. Niekiedy chodzi normalnie a jak wcisne sprzeglo to spada do zera. Dzialo sie cos takiego komus. Z gory dzieki za info pozdrawiam
poszperaj na forum ,ktoś już opisywał podobne problemy.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Miałem to samo w swojej Alfie- niestety nie wiem co z tym zrobić :mrgreen: samo jej przeszło po paru dniach :mrgreen:
kolego a swieci ci kontrolka od ABS , może siadać jeden z czujników absu wtedy prękościomież będzie zaniżał prękość lub będzie szalał (alfa bierze sygnał do prękosciomierza z czujników ABS )
dzieki za informacje. kontrolka ABS nie swieci jak narazie to po dwoch dniach jej przeszlo jak u naszego kolegi mam nadzieje ze tak zostanie. Dzieki
U mnie miało to chyba związek z wymontowaniem akumulatora bo innej przyczyny nie znam lub nie potrafię skojarzyć :mrgreen:
Calkiem mozliwe ze to od akumlatora bo moj byl juz do niczego. kupilem nowy i wszystko gra. Dzieki