Witam Wszystkich,
Mam problem z nawiewem - działa jak chce. Nie zawsze się włącza. Jest tak, że jadę i mimo włączonego na full nie działa, po czym mija jakiś czas i śmiga. Później znowu przestaje - robi co chceNa wyświetlaczu raz pokazuje np. 3 kreski mocy (tak jak ustawiłem), innym razem sam sobie zmienia.
Co powinienem sprawdzić? Czytałem, że to może być wina bezpiecznika, ale gdyby był walnięty to nie byłoby tak, że "wichura" wcale nie będzie działać? Może to wina panelu? Co sądzicie o tym?
Niestety nagle też przestało działać podgrzewanie fotela od pasażera - tak z dnia na dzień. Jak sobie z tym poradzić? Siedzenie jest welurowe. Powiem, że kontrolka świeci z boku siedzenia jednak ciepło w 4 litery nie jest. Na szczęście fotel kierowcy póki co działaJak mogę z kolei poradzić sobie z tą usterką? Może gdyby dwa na raz nie działały to też można by szukać przyczyny w jakimś bezpieczniku, a tu lipa - tylko prawa strona nie działa. Aha ogrzewanie tego fotela nie działa wcale - czyli nie grzeje ani w plecy, ani w 4 literki.