Witam,
chcę kupić od Szagry100 dość drogi element, chcę ponegocjować, dobrze się dogadać itp.
Piszecie, że z jednym z nich się da, z drugim nie
Podają na aukcjach dwa numery tel.
telefon: 602 584 823 oraz 502 226 970
Na który dzwonić ?![]()
Witam,
chcę kupić od Szagry100 dość drogi element, chcę ponegocjować, dobrze się dogadać itp.
Piszecie, że z jednym z nich się da, z drugim nie
Podają na aukcjach dwa numery tel.
telefon: 602 584 823 oraz 502 226 970
Na który dzwonić ?![]()
Osobiście mi ten spod 502 ....... bardziej odpowiada. Zawsze się z nim dogaduję. Powołaj się, że dzwonisz z forum to i ceny powinien lepsze zrobić.
Też skorzystam, bo właśnie szukam do nich kontaktu![]()
Rozmawiałem przed chwilą z Panem od numeru 502... i faktycznie, kontakt miły i czytelny, negocjować też się dało, teraz tylko czekam na paczkę, mam nadzieję, że będzie sprawnie działać![]()
No to fajnie. Wkrótce i ja zadzwonię bo szukam pewnego elementu, który mają.
Powiedz ile % udało Ci się urwać od ceny wyjściowej?
Pozdrawiam.
-Rafał
alces1 coś konkretnego potrzebujesz?
kontakt z panem spod nr 502(...) faktycznie uprzejmy. Co prawda nie mieli interesującego sprzętu na stanie, ale za używaną turbinę (gdyby mieli) zawołali by w granicach 1100-1200 zł... Gdzie na innych aukcjach ceny za turbinę do silnika 16V strartują od 300 do 700 zł... nawet gdyby zeszli do 1000 zł, to uważam, że cena spora
Abidibi mało tego kiedys oferowali kompletne plastikowe scudetto do 166 przed liftem za...
UWAGA
3
2
1
400 zeta!!!
Dodam tylko ze NOWE u tanifiat około 250 zeta. Ze znaczkiem, pachnące nowością![]()
[C
no to festna alle scudetto do 166 kosztuje w granicach 25-50 zł, a nowe 270 zł
bo teraz tak patrze z ciekawości. Faktycznie cenowo nie błyszczą