Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Alfa Romeo GT 2.0 jts warszawa

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    ar 155

Domyślnie Alfa Romeo GT 2.0 jts warszawa

http://www.carserwis.pl/Samochody-uz...meo/(model)/GT

Witam, przymierzam się do zakupy Alfy GT, oglądałem tą na powyższym zdjęciu i moje odczucia do niej są mieszane - na pewno była malowana cała prawa strona i zaryzykowałbym stwierdzenie, że lewa też szczególnie tył. Pan w komisie udzielił informacji takiej, że już 2 raz jest ta alfa u nich w komisie sprzedali ją komuś około 7 miesięcy temu i teraz znowu ją mają. podobno kupiona w carserwisie ale na to pan w komisie jakoś tak kiwał głową, że jest to do sprawdzenia. na pewno było coś robione przy mocnowaniu chłodnicy gdyż jak sie otrwiera maskę od razu widać dwie nowiutke, czyściutkie śruby mocującę. p Środek moim zdaniem całkiem spoko. tylko zaniepokoił mnie luźno latający lewarek skrzyni biegów ? ? po za tym silniczek ładnie odpalił. i treaz Pytanie do was! Widzieliscie może już wcześniej tę Alfe na forum ? może ktoś coś więcej wie ?!

Pozdrawiam

Auto
    ar 155

Domyślnie

????

Czy w każdej wersji wyposażenia był seryjnie układ ESP ?

Auto
    ar 155

Domyślnie

Czy mogę prosić Was o jakaś opinie ? Przynajmniej jak waszym zdaniem auto prezentuje sie na zdjęciach ?

Użytkownik Rowerzysta Avatar Blu_Montecarlo
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 147 QV

Domyślnie

ESP było w każdej. Wersja wygląda troszkę ubogo.
    Pytanie co faktycznie było robione w aucie, bo to chyba podstawa. Ja bym sprawdził w innym serwisie.

Auto
    ar 155

Domyślnie

http://www.autodna.pl/vin/ZAR93700005131679 tak jak by numer VIN niezgodny z ofertą i w ogole OCB ?!?!

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał skitFb Zobacz post
    http://www.autodna.pl/vin/ZAR93700005131679 tak jak by numer VIN niezgodny z ofertą i w ogole OCB ?!?!
    moze ktos sie pomylil, bylem kilka razy w tym komisie, ogolnie spory mlyn tam jest.
    Carservis jak carservis jest z lekka drogawy, to ze bym malowany to nie dramat, sprawdz lepiej czy nie ma tam duzej ilosc szpachli
    Poza tym sciezke diagnostyczna ci zrobia bo akurat maja gdzie

Ponadto zawsze mowie ze lepiej kupowac u dilera bo zawsze sie mozna pozniej sadzic

Pytanie jest czy naprawde chcesz GT bo to ogolnie auto trudno sprzedawalne

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Ja bym na Twoim miejscu szukał JTD, JTS jest specyficznym silnikiem a nie wiadomo jak był on eksploatowany przez poprzedniego właściciela/li

Auto
    ar 155

Domyślnie

Czy chce Gt ? Marze o gt od chyba 3 lat więc wybór jest pewny ze ma być to gt... To ze był malowany tez sie z tym liczę bardziej mnie interesuje zbieżność tego auta i geometria bo malowany był na około .. Jak byłem w weekend przy autku to silniczek podpalił bez problemów powiedzcie jeszcze na co zwracać najwieksza uwagę przy jeździe próbnej chodzi mi o charakterystykę silnika ... Chce jts gdyż diesla po prostu nie lubię i prywatne auto chce tylko w benzynie... Więc liczę sie z kosztami ewentualnych napraw po poprzednim właścicielu ... A jak waszym zdaniem cena jest ok ?

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

ok jak chcesz gt to wiesz czego chcesz,
    cena jak dla mnie ciut zawyzona, ale to carservis wiec cudow nie ma. Ale mozna zawsze cos zawalczyc
    Jak chcesz spac spokojnie to dokup ubezpieczenie na glowne elementy samochodu czyli silnik plus skrzynia biegow. Ewentualnie mozesz spytac o pakiet dilerski na ubezpieczenia, bedzie moze taniej wiec to jakis plus.
    Poza tym rto diler sprzedaje a nie pan Kazio, popros o sprawdzenie zbieznosci w cenie auta

Auto
    ar 155

Domyślnie

kolejna wizyta na + auto nie miało zadnego dzwona jedynie szkody "parkingowe" ( jezdzil nia ktos bardzo zdolny po prostu) PRZEBIEG o dziwo jest realny - w czwartek odbede jazde probna wiec bede mogl powiedziec cos wiecej