Zastanawiam się nad wymianą ( 147 po lifcie ) na tą gałkę ale brak mi pewności czy zapnę mieszek na tym obwodzie
Mierzył może ktoś lub ma ktoś tą gałkę u siebie ?
Zastanawiam się nad wymianą ( 147 po lifcie ) na tą gałkę ale brak mi pewności czy zapnę mieszek na tym obwodzie
Mierzył może ktoś lub ma ktoś tą gałkę u siebie ?
Powinno być ok ---> http://www.halfords.com/wcsstore/lib...ob-fitting.pdf
Napewno zapniesz mieszek.. bo miałem momo u siebie.. a wszystkie mają tą samą średnice tego pierścienia przykręcanego.. tyle że prawdopodobnie będzie Ci się ześlizgiwaću mnie tak bywało.. ale cóż coś za coś.. żeby się nie ześlizgiwało trzeba by kupić specjalny pierścień z katalogu momo który się przypina do mieszka i dopiero przykręca na gałkę zamiast tego co jest w zestawie z gałką.. ale nigdy jakoś nie zebrałem się do zakupu tego pierścienia..
Tylko wiesz dwa razy się zastanówbo trzeba spiłować te wypustki więc już oryginalnej gałki nie założysz potem..
Gałka oryginał idzie do śmietnika :p nowa kosztuje 200 zł to bez sensu bo jakościowo cienizna straszna jeśli 4 lata wytrzymała i wygląda tak że skóra się przetarła na górze a farba zlazła z tego srebrnego to wydaje mi się że momo ma lepsze właściwości wytrzymałościowe a mam kierownicę taką do kompa od nich![]()
Czy macie jakąś firmę z tzw. „głową” gdzie można zamówić gałkę + pierścień tak aby dobrali to z „głową” ?