witam
wracam po ponad roku znow kupilem alfe tym razem 155 2.0 8v nie moglem patrzec jak koles schodzi z ceny zeby ja sprzedac wiec sie nad nim zlitowalemDD no i tak mam czarna strzale chyba najpiekniejsza alfe jaka powstala :mrgreen: jak ja podciagne pochwale sie niestety mam juz 2 takie do zabicia czasu wiec pewnie minie troszke czasu
dostalem ja z calym bagaznikiem czesci niestety wlascicielowi braklo checi i tak mam nowa zabawke.
wymienilem juz jeden wahacz w sobote bedzie drugi i mam nadzieje sciagne skrzynie wymienie simery i sprzegielko. kilka rzeczy nie wiem jak zrobic bo nie wiem jak bylo w orginale. i tak:
1. czy w tej alfie 95 rok da sie jakos od srodka otwierac bagaznik? teraz musze uzywac kluczyka jest gdzies jakis magiczny przycisk?
2. jakie swieczki? podobno to zwykle 8 swiec nie zadne 4 platynowki 4 zwykle. nie zagladalem jeszcze tam a musze na sobote miec kpl gratow.
3. szyberek: uchylam, jest git,zamykam a on wpada do srodka i zaczyna sie chowac w dach:| wiec puszczam przycisk i wciskam zaby sie domknol i wtedy dopiero on staje tam gdzie powinien. przykaznik czy ten mechanizm ktory jest obok silniczka?
4. nie dziala mi lusterko pasazera. jakies sugestie?
puki co to tyle zapewne bede pisal na bierzaco co zauwaze
pozdrawiam