-
Użytkownik
Maniak resoraków
Opadajacy daszek
Witan, mial ktos moze podobny problem, otóz caly czas opuszcza mi sie ten daszek przeciwsłoneczny, Co dam go do góry to za chwile zaczyna sie opuszczac, strasznie mnie to drazni az wymontowałem ten daszek ale teraz jak jest słonce i snieg to nie da sie jeździc, Jak to zrobic? Jest taki jakby luźny podług tego drugiego??
-
zakup nowego w serwisie ok 190zl lub na alle...
-
opadająca pokrywka lusterka z lampkami w daszku
Witam,
Napisze w tym temacie, żeby nie napoczynac nowego.
Po raz drugi mam problem z klapka zamykajacą lusterko w daszku przeciwsłonecznym od strony pasażera. Uszkodziło się w nim coś i jak daszek p/słoneczny jest opuszczony to klapka pod swoim cięzarem opada i świecą lampki;/
Pewnie ktoś zaraz napisze zebym poszukał używki na allegro - tylko to już 2 raz. Nie uśmiecha mi się co roku nowy daszek przekladac. Myslalem żeby jakiś magnesik tam wkleic... Jesli macie jakies doświaczenia z tym to chętnie się dowiem.
-
Użytkownik
Rowerzysta
Mam ten sam problem z opadającym daszkiem. Co znajdę alfe na części to ma zepsuty a nie uśmiecha mi się kupować w ASO
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
-
Użytkownik
Rowerzysta
U mnie też opadała ta klapka lusterka, kupiłem za ok. 30 zł sprawną (prawie nowa) osłonę przeciwsłoneczną, lecz od anglika. Żadnej różnicy nie ma, prócz napisów. Trzeba szukać na szrotach, bo można tam zobaczyć stan faktyczny i czy wszystko działa jak należy.
-
To nie wyrzucaj (Maly7) tej uszkodzonej
Ja na szczescie jak sie okazało nie wyrzucilem i przelożylem jeden mały plasticzek z mechanizmu starej klapki. Na razie odpukac działa, ale jest to bardzo delikatny mechanizm - wszystko plastikowe i podatne na pękniecia.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia