Witam
Mam dzisiaj umówiony kanał pod wieczór żeby wkońcu zamontować osłonę ale kapłem się że przecież nie mam śrub
stad pytanie do was jakie potrzebuje śruby aby nie potrzebnie nie kombinować z przerabianiem
Witam
Mam dzisiaj umówiony kanał pod wieczór żeby wkońcu zamontować osłonę ale kapłem się że przecież nie mam śrub
stad pytanie do was jakie potrzebuje śruby aby nie potrzebnie nie kombinować z przerabianiem
Ja kupiłem w ASO były od reki.Ale jakie to teraz nie pamiętam.musiałbym zobaczyć bo jeszcze mi zostaly ale to w okolicach godz 16.Koszt to jakos 8-10 zeta za sróbe.
Z tego co pamiętam to są tam imbusy. Zderzak też się na nich trzyma.
Tak, śruby na imbus z dużym płaskim łbem (ok.30mm średnicy).
Z tego co pamiętam to zderzak jest przykręcony na tych samych śrubach co przykręca się obudowę, czyli powinieneś sprawdzić czy masz go przykręcony i śruby jak znalazł...
Potrzebujesz wtedy jedynie 2 sztuki w nadkola oraz 2 pod samochód.
6 śrub na klucz torx 35 z łbem wieńcowym aby przykrecić osłone do zderzaka, 4 śruby na klucz 10mm z łbem sześciokątnym aby dokręcić osłone po bokach oraz z tyłu.
totalnie 10 śrub
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, przełożyłem kanał na kiedy indziej bo patrzyłem pod zderzak nawet on nie jest przykręcony(brak śrub),
być może dlatego też jest większa szpara między nim a maską...
W aso troche przydrogo, będę kombinował na własną rękę
zwykłe śruby 6mm(klucz 10mm) i trochę większe podkładki i wszystko jest ok, sam tak mam![]()
długość 6mm a szerokość??