WitamPoszukuję folii ochronnej przednich błotników do 159, z racji tego iż oryginalna już się odlepiała postanowiłem ją wymienić. Podjechałem do ASO w Rybniku i folia do sprowadzenia , czas minimum 3 dni robocze, cena 70pln sztuka !!!! czyli 140 za komplet
a z racji tego iż planuję prędzej czy później montaż chlapaczy i tak ,więc spytałem i tu szok pozytywny 170zł więc gdzie tu sens i logika w stosunku do naklejek ??
czas oczekiwania ponad 2tyg. i nie potrafili mi powiedzieć jak się je montuje (bo nie chcę uszkodzić lakieru itp)
Czy to tylko wymysł tegoż ASO z tymi naklejkami(ogólnie bardzo dziwnego w kontakcie jak dla mnie) czy cena faktycznie jest tak duża za paro centymetrowy kawałek folii ??
PS: może ktoś posiada nr części (folia ochronna na przednie błotniki)
Ewentualnie ktoś może posiada takową folię lub wzór(szablon)bym mógł zlecić wykonanie??
Lub nr. części tej folii

Poszukuję folii ochronnej przednich błotników do 159, z racji tego iż oryginalna już się odlepiała postanowiłem ją wymienić. Podjechałem do ASO w Rybniku i folia do sprowadzenia , czas minimum 3 dni robocze, cena 70pln sztuka !!!! czyli 140 za komplet
a z racji tego iż planuję prędzej czy później montaż chlapaczy i tak ,więc spytałem i tu szok pozytywny 170zł więc gdzie tu sens i logika w stosunku do naklejek ??
Odpowiedz z cytatem