wiecie moze ktoś czy do 146 mozna dostac podłokietnik albo czy z innego modelu jakis pasuje ktos juz eksperymentowal z tym ??
wiecie moze ktoś czy do 146 mozna dostac podłokietnik albo czy z innego modelu jakis pasuje ktos juz eksperymentowal z tym ??
Swego czasu szukałem np. na Allegro ale znalazłem jakiegoś dziwoląga napewno nie od Alfy. Założyłem więc sobie podłokietnik uniwersalny. Jest czarny obszyty skórą czarną , a ponieważ mam ciemne obicie więc mi pasuje idealnie. Założenie ok. 10 minut - satysfakcja w trakcie jazdy 100% ! Polecam !!
tez wlasnie chce sobie kupic podlokietnik do mojej ar i kazdy mi doradza uniwerslny a modeli jest duzo do wyboru do koloru jest w czym wybierac :wink:
ja założyłem uniwersalny i wg mnie głupio wyglądał. Natychmiast go zdjąłem. Straciłem tylko 65zł :?
to niech mi ktos odpowie na pytanko jak podlokietnik ma sie do jazdy tz zmiana biegow lub zaciagniecie recznego bo tez mysle o zakupie tylko sie boje ze moze przeszkadzac
daroo a odpowiedsz nam na pytanie ktore kolego zadal w sprawie funkcjonalności i niee chciał byś go odsprzedać?? aha i jaki kolor??
ja mam taki:
http://moto.allegro.pl/item434326757...dm_tuning.html
za taką kase nie ma cudów, ale jest niezły![]()
Widzialem wczoraj wlasnie takiemoze masz foto jak to prezentuje sie w samochodzie
Spiesze właśnie z odpowiedzią. Mam podłokietnik uniwersalny. Regulacja wysokości i długości pozwalały mi go tak zamocować że ręczny zaciągam na 3 ząbek ( tyle mi zaskakuje) BEZ dotykania podłokietnika. Biegi zmieniam bez podnoszenia ręki - pracuje tylko dłoń z nadgarstkiem. Na trasie jedzie się bosko, prawa ręka podparta, natychmiast gotowa do zmany biegów.Napisał DRAGON2020
Podsumowanie : żadnych problemów. Teraz siadając do samochodu żony ( nie ma podłokietnika) czuje się jak bez ręki.... To jest już jeden z elementów z którego nie zrezygnuje zmieniając auto!
Pozdrowienia.
Rysiek146 dzieki za infomysle ze jednak sie zdecyduje na kupno ale jeszcze chętnie na foto bym lukna
moze ktos prześle
![]()