Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Temat: [146] podłokietnik

Boberek6666
    Gość

Domyślnie [146] podłokietnik

wiecie moze ktoś czy do 146 mozna dostac podłokietnik albo czy z innego modelu jakis pasuje ktos juz eksperymentowal z tym ??

Rysiek146Kraków
    Gość

Domyślnie

Swego czasu szukałem np. na Allegro ale znalazłem jakiegoś dziwoląga napewno nie od Alfy. Założyłem więc sobie podłokietnik uniwersalny. Jest czarny obszyty skórą czarną , a ponieważ mam ciemne obicie więc mi pasuje idealnie. Założenie ok. 10 minut - satysfakcja w trakcie jazdy 100% ! Polecam !!

Grzeniu146 Boxe
    Gość

Domyślnie

tez wlasnie chce sobie kupic podlokietnik do mojej ar i kazdy mi doradza uniwerslny a modeli jest duzo do wyboru do koloru jest w czym wybierac :wink:

Użytkownik Pirat drogowy Avatar daroo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR 145 boXer, Fiat Stilo 1.8 16V

Domyślnie

ja założyłem uniwersalny i wg mnie głupio wyglądał. Natychmiast go zdjąłem. Straciłem tylko 65zł :?

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

to niech mi ktos odpowie na pytanko jak podlokietnik ma sie do jazdy tz zmiana biegow lub zaciagniecie recznego bo tez mysle o zakupie tylko sie boje ze moze przeszkadzac

Boberek6666
    Gość

Domyślnie

daroo a odpowiedsz nam na pytanie ktore kolego zadal w sprawie funkcjonalności i niee chciał byś go odsprzedać?? aha i jaki kolor??

thing
    Gość

Domyślnie

ja mam taki:

http://moto.allegro.pl/item434326757...dm_tuning.html

za taką kase nie ma cudów, ale jest niezły

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Widzialem wczoraj wlasnie takie moze masz foto jak to prezentuje sie w samochodzie

Rysiek146Kraków
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał DRAGON2020
    to niech mi ktos odpowie na pytanko jak podlokietnik ma sie do jazdy tz zmiana biegow lub zaciagniecie recznego bo tez mysle o zakupie tylko sie boje ze moze przeszkadzac
    Spiesze właśnie z odpowiedzią. Mam podłokietnik uniwersalny. Regulacja wysokości i długości pozwalały mi go tak zamocować że ręczny zaciągam na 3 ząbek ( tyle mi zaskakuje) BEZ dotykania podłokietnika. Biegi zmieniam bez podnoszenia ręki - pracuje tylko dłoń z nadgarstkiem. Na trasie jedzie się bosko, prawa ręka podparta, natychmiast gotowa do zmany biegów.
    Podsumowanie : żadnych problemów. Teraz siadając do samochodu żony ( nie ma podłokietnika) czuje się jak bez ręki.... To jest już jeden z elementów z którego nie zrezygnuje zmieniając auto!

Pozdrowienia.

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Rysiek146 dzieki za info mysle ze jednak sie zdecyduje na kupno ale jeszcze chętnie na foto bym lukna moze ktos prześle