Witajcie.
Jak ma się montaż foteli z wersji angielskiej do wersji europejskiej?
Czy są takie same?
Czy różnią się regulacja lub wysokością?
Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w tym temacie?
Z góry dzięki i pozdrawiam
Jacek
Witajcie.
Jak ma się montaż foteli z wersji angielskiej do wersji europejskiej?
Czy są takie same?
Czy różnią się regulacja lub wysokością?
Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w tym temacie?
Z góry dzięki i pozdrawiam
Jacek
z tego co wyczytalem to fotel kierowcy i pasazera róznią sie wysokością wiec w angliku jest odwrotnie i trzeba nieco pokombinowac, ale na 100 % nie wiem bo osobiście nie sprawdzałem
wysokość? ja nie czuję różnicy w moim aucie, a może jest to tak niewiele, że trudno wyczućteż myślałem o lewy fotelu z angola, ale ciężko zdobyć, jedynie w kompletach sprzedają
verdebiancorosso
ale nie czujesz róznicy w aucie, podłoga idzie nierówno, wymontuj fotele i zobacz o jakich wysokościach są uchwyty bo tu mogą być różnice, wlasnie między fotelem kierowcy a pasażera, ale tak jak pisalem nie sprawdzalem wiec nie jestem pewien
No same fotele różnią sie wysokością, ale to minimalistyczne sprawy, po tygodniu nie wyczuwalneA montaż P&P.
Alfa Romeo Gtv 98' 1.8 TS & Italjet Dragster 02' 180ccm 2t - ITALIA POWER
pytanie na ile to bedzie minimalistyczne dla kogos kto ma 190 cm i już haczy o sufit![]()
Ostatnio edytowane przez fajf ; 21-01-2013 o 10:09
no ja mam nad głową z dwa cm luzu![]()
Born to be wild.
Jutro zamontuje to dam znać.Właśnie kupiłem jeden fotel z Angola.Na pierwszy rzut okiem to jest różnica z gtv i spidera-brakuje plastiku na pas bezpieczeństwa![]()
w Gtv nie ma prowadnicy dla pasa jak w Spider'ze, nie wiedziałeś o tym?
verdebiancorosso
Nie wiedziałem.Człowiek uczy się całe życie.Założe na chwile i jak obszyje orginalne to sprzedam te które kupiłem.