Czy widzieliście spot reklamowy MITO? Jest często emitowany na antenie TVN Turbo. Mnie się podoba, jest oryginalny i ma fajny podkład muzyczny, a do tego jest to kilka różnych historyjek, tzn spoty różnią się między sobą
Pozdrawiam.
- Rafał
Czy widzieliście spot reklamowy MITO? Jest często emitowany na antenie TVN Turbo. Mnie się podoba, jest oryginalny i ma fajny podkład muzyczny, a do tego jest to kilka różnych historyjek, tzn spoty różnią się między sobą
Pozdrawiam.
- Rafał
Ba stronie możesz sobie samemu zrobić własny klip według uznania :mrgreen: Wybierasz z gotowych obrazków , dźwięków i reklama jak ta lala :mrgreen: Jak się nie mylę już ktoś podawał linka do tej stronki.
Reklama jest spoko ogląda się z przyjemnością ale jakoś nie przekonuje mnie to do Mito.
Widziałem, widziałem. Spoty dobre, odnoszą się do emocji i pokazują ze MiTo można i podrywać dziewczyny i ścigać sie po torze 8) Co do samego MiTo-nie lubię małych aut, ale jak ostatnio wsiadłem w nią w centrum handlowym to się zakochałem :mrgreen:
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
I tak reklama nie polepszy tego auta*..
Jak by ktoś chciał to muzyka w tle to „Daft Punk – Technologic”
*(Auto bo to dla mnie nie jest Alfa...)
:jupi: <skacze2> Reklama jak to reklama <oczy2> ale zdjęcia na głównej stronie Alfa Mito są wspaniałe . Muszę koniecznie obejrzeć maleństwo z bliska <skacze2>
ja tak mialem z gtv i 33... mysle ze do niektorych modeli alfy trzeba dojrzecNapisał Lesio
![]()
jak na razie tez nie jestem przekonany do mito, szczegolnie do przednich reflektorow... ale zobaczymy :wink:
zdecydowanie bardziej wole starsze modele, maja to COŚ :!:
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
MiTo nie jest zła, ale mogli by wrócić do produkcji 33, 75, 164![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Ja mając 18 lat namówiłem rodzine na sprzedaż poldka i zakup 33 więc wcale nie trzeba dojrzewać do tego modelu ani do reszty, później kupiłem dla siebie 145 teraz mam 166, a brat też sie zaraził i nabył 164Napisał gonzo
i moge powiedzieć więcej na tym się nie skończy
![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Ona jest po to, żeby sprzedać a nie polepszyć.Napisał lukasz33155
Ale mimo wszystko to jest jakieś nowe tchnienie.
Drzwi bez ramek robia wrażenie.
Silnik niestety rozczarowuje.
Jeździłem takim samym w Fiacie.
Formalnie niby ma wiekszy moment obrotowy od 2.5 V6.
Ale to jakaś groteska jest.
Jednak to lepsze to niż mariaż z GM.
To tylko marzenia ale:
Czterocylindrowy boxer biturbo to by było coś.
Że wspomnę tylko Uno Turbo. (chodzi o koncepcję)
To byłby dobry kierunek.
I w końcu silniki wysokopręzne trafią tam gdzie powinny pracować dla dobra ludzkości, a nie męczą się w osobówkach.
Pozdrawiam